Nanoil haarolie – bereik perfectie

Vrouwen zien er graag mooi uit.
Zij investeren in zichtbaar en spenderen geld aan cosmetica en professionele verfraaiende behandelingen zonder enige spijt.
Het is een interessant feit dat zij veel tijd en moeite besteden aan het haar. We bezoeken de kapperssalon veel vaker dan de schoonheidssalon en manicuresalon samen.
We gaan niet alleen naar de salon om het haar te laten knippen of te verven. We besluiten vaak om behandelingen te ondergaan die ontworpen zijn om direct de uitstraling en conditie van ons haar te verbeteren en de glans te versterken

Het lijkt erop dat er geen reden is om naar de kapper te gaan om een uitgebreide, regenererende en verfraaiende behandeling van het hoogste niveau te ondergaan.
Nanoil heeft de wens van vrouwen voor mooi en gezond haar in vervulling doen gaan door een product te creëren dat voor het haar zorgt zoals een topklasse kapper dat zou doen. Het is allemaal mogelijk vanuit je eigen huis, zonder een afspraak te hoeven maken en zonder tijdsverlies.

Nanoil haarolie – hoe ziet het eruit?

Nanoil is een haarverzorgingsproduct dat in jouw badkamer zou moeten staan. Als je eenmaal de geweldige eigenschappen hebt ontdekt, en de veelzijdigheid voor gebruik, dan zul je het met niets anders meer willen vervangen. Dergelijke perfectie op het gebied van haarverzorging was nog nooit geïntroduceerd.

Nanoil is een product dat is ontworpen voor haarverzorging dat bestaat in een prachtig elegant flesje van dik, gehard glas en een heerlijke geur. Zwart glas beschermt met zorg de waardevolle cosmetica, maar zelfs een dergelijk mooi flesje onthult niet de revolutie die zal gebeuren op jouw haar na de eerste keer aanbrengen.

Haarverzorging was nog nooit zo tot in detail aangepast aan jouw vereisten!

Nanoil haarolie – waarom is het zo perfect?

Nanoil is een perfectionist. Het begrijpt dat er geen enkel ingrediënt is dat alle problemen van het haar zelf zou oplossen. Daarom is Nanoil haarolie beschikbaar in 3 uitvoeringen. Elk van hen is gericht op een specifiek type haar en komt overeen met een bepaald niveau van porositeit.

Geen andere cosmetica heeft ooit haar behandeld met een dergelijke aandacht voor detail.

Aandacht voor haartypes heeft het mogelijk gemaakt voor het merk Nanoil om 3 type oliën te ontwikkelen: elk geschikt voor een van de 3 haartypes. Dankzij een grondige analyse van de structuur van menselijk haar bestaat Nanoil in de volgende uitvoeringen

 1. Nanoil voor laag poreus haar – dik, sterk maar gebrek aan volume, vettig en moeilijk te stylen.
 2. Nanoil voor medium poreus haar – middeldik, maar niet vernietigd, problematisch als het gaat om stylen en verzorging. Het is dof, kroezig en valt vaak uit. Heeft in het bijzonder een gebrek aan elasticiteit.
 3. Nanoil voor hoog poreus haar – uitgedroogd, beschadigd, broos, ruw, dunt uit en valt uit. De puntjes zijn vaak gespleten. Bovendien is het haar kroezig en statisch.

Nanoil haarolie – waarom is het zo effectief?

Alle 3 de soorten Nanoil haarole zijn een weelde van natuurlijke oliën, verkregen door het proces van koudpersen en geselcteerd in directe verhouding met de porositeit van haar. Maar dat is niet waar de gunstige effecten van Nanoil stoppen. Haarolie bevat een aantal essentiële ingrediënten voor haarverzorging: keratine, lanoline, vitamine A en E, vloeibaar zijde. Dit zijn stoffen die de schoonheid en gezond haargroei bepalen. Nanoil voorziet het haar van alle nodige onderdelen. Het tekort zou resulteren in een verlies van glans, vitaliteit en conditie.

Nanoil haarolie – waarom is het zo effectief

Nanoil haarolie – waarom is het zo uniek?

Nanoil verbergt nog een waardevol geheim. Dit zijn twee innovatieve en unieke ingrediënten die de follikels voeden en regenereren en de haargroei verbeteren, terwijl de haarstijl dikker wordt gemaakt. Regelmatig oliën van de hoofdhuid resulteert in de groei van nieuw, jong haar.

Nanoil haarolie – waarom is het zo veelzijdig?

Het kan misschien moeilijk om te geloven zijn, maar de methode van het aanbrengen van Nanoil beslis je zelf. Nanoil creëert een oneindig aantal mogelijkheden.

 • Als je graag voor je haar zorgt en nieuw haar wilt krijgen, een verbeterde densiteit of groeiboost – gebruik dan Nanoil op de hoofdhuid en op het haar. De beste manier is om het een nacht in te laten werken en om het ’s morgens met een milde shampoo uit te spoelen.
 • Als jouw haar voedingsstoffen en bescherming nodig heft, gebruik dan Nanoil op droog of nat haar, maar vermijd de hoofdhuid. Je kunt het ook aan je conditioner of lotion toevoegen om de werking daarvan te versterken.
 • Nanoil zal haarmaskers succesvol vervangen. Als gevolg zal het het haar voorzien van grondige regeneratie. Breng het 30 minuten voor het wassen van het haar aan op het haar en de hoofdhuid.
 • Nanoil is ook een perfecte bescherming voor het haar, als je het gebruikt als leave-in-conditioner. Breng het gewoon aan op vochtig haar na gebruik van shampoo. Het zal fungeren als thermische bescherming. Echter, als je het toepast op droog haar, zul je direct onhandelbare lokken temmen en een mooie uitstraling en glans bieden.
 • Nanoil zal ook een geweldig serum zijn voor het beschermen van uitgedroogde en gespleten haarpuntjes. Wrijf gewoon een kleine hoeveelheid van het product in de puntjes.

Er zijn nog tal van manieren om Nanoil aan te brengen – het is allemaal afhankelijk van jou en jouw creativiteit. Niemand kent jouw haar beter dan jijzelf!

16 Reacties“Nanoil haarolie – bereik perfectie”

 1. Agness

  Het is mijn eerste haarolie en ik moet toegeven dat ik echt keihard ben. Het ruikt mooi en toch subtiel, al na het eerste gebruik was mijn haar zacht en gehydrateerd. Deze olie blijft voor altijd bij me

  Beantwoorden
 2. Eveline91

  goede consistentie, gemakkelijk aan te brengen, snel uit te spoelen, zelfs met een milde shampoo

  Beantwoorden
 3. Alexa

  de zwarte Redken werkt heel goed voor mijn haar, maar misschien zal ik dit ooit eens proberen

  Beantwoorden
  • Joan @

   Ik kocht redken omdat het zo geweldig zou zijn, maar helaas werkte niets voor mij. Het moest het stylen vergemakkelijken en het haar regenereren, en ja, het haar ziet er gezonder uit, maar er is bijna niets veranderd qua styling. Ik ben een beetje teleurgesteld ?

   Beantwoorden
 4. NatalieW

  na het oliën van het haar ziet mijn haar eruit alsof ik een dure behandeling heb ondergaan door een professional in de salon

  Beantwoorden
 5. Lucy

  Het is goed maar dat is alles. Ik heb het een paar keer gebruikt, het haar was zacht, maar na een paar uur na het wassen, wordt het plat.

  Beantwoorden
  • Fiona

   Blijkbaar koos je de verkeerde olie – ik had hetzelfde omdat ik die voor hoge porositeit kocht en de sae als de jouwe, mijn haar was plat en levenloos en het bleek dat mijn haar niet zo poreus was als ik het had en toen Ik kocht nanoil voor medium porositeitshaar en dat was een hit! Ik gebruik het nog steeds en ben heel blij met de effecten

   Beantwoorden
 6. Marissa22

  na twee toepassingen was mijn haar glanzend en zacht. Geen enkele andere conditioner heeft ooit zo’n zachtheid gegeven

  Beantwoorden
 7. Nell

  Oliën voor make-up verwijderen ja maar voor haar – zeker niet. Dit spul is veel te zwaar voor mijn dunne haar

  Beantwoorden
  • Alexandra

   Ik heb geen haar, maar de olie woog het toch, maar ik hoefde alleen de methode van aanbrengen te veranderen en in plaats van de olie de hele nacht door te houden, paste ik het maar 2 uur toe en het was meer dan genoeg . hierdoor zag mijn haar er beter uit en was het gemakkelijker te stylen en er was geen overbelasting.

   Beantwoorden
  • zeester

   haarolie verzacht zwak en broos haar, beschermt de uiteinden en voorkomt zo splijten

   Beantwoorden
 8. lola123

  een hele mooie samenstelling als de prijs lager was, zou ik het meteen bestellen

  Beantwoorden
 9. XXXA

  Wat ik ook gebruikte, ik had nooit zo’n glanzend en zacht haar. Ik heb altijd een haarmasker van conditioner gebruikt (ik heb er verschillende gebruikt), het was zacht en aangenaam om aan te raken, maar het was altijd overbelast, maar dankzij het gebruik van de olie is alles in orde en zelfs stijlen beter.

  Beantwoorden
 10. Sandra

  mijn medium porositeit haar liefde nanoil

  Beantwoorden
 11. peggy_B

  het werkte niet zo goed voor mij, misschien had ik een andere versie moeten kiezen, bijvoorbeeld die voor haar met een lage porositeit maar ik heb die voor medium, het is nogal prijzig

  Beantwoorden
 12. Carrie

  Ik weet niet hoe ik het haar zo lang zou kunnen uitstellen dat ik mijn haar kwelde met conditioners die het alleen echt uitgedroogd hebben.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *