Thuis wimpers lamineren. De meest populaire wimper lifting en lamination kits: ranking

De wimper lifting en lamination behandelingen zijn al lange tijd populair onder bezoekers van schoonheidssalons. Hiermee krijg je een mooie, gedefinieerde look zonder een wimperkruller te hoeven gebruiken. Hoe lang duurt het om de wimpers te lamineren en kun je dit thuis doen met dezelfde resultaten? Ja, zeker! Hieronder vind je een ranking van wimper lamination kits die geweldige resultaten geven.

Wimper lifting en lamination: wat houdt de behandeling in, hoe lang blijft het effect zichtbaar en is het de moeite waard?

Wat is een wimper lift? Hoe kun je dit zelf doen? Wat houdt wimper lamination in? Welke producten heb je nodig? Dit zijn de meest gestelde vragen. Het lamineren van de wimpers is primair bedoeld om de natuurlijke wimpers te voeden. Het resultaat is zelfs bij korte, zwakke wimpers zichtbaar.

Vaak wordt lamineren gecombineerd met liften van de wimpers, waardoor je gelifte en gekrulde wimpers krijgt. Het resultaat is een sensuele blik, meer aandacht en zelfvertrouwen. Tijdens de behandeling worden keratine-bondingen in de wimpers aangepast, zodat de effecten tot 8 weken lang zichtbaar blijven.

Hoewel de meeste vrouwen de wimpers bij een salon laten liften en lamineren, kun je dit ook eenvoudig thuis doen. Hiervoor heb je een professionele wimper lamination kit nodig. Dit is een investering waarmee je uiteindelijk geld bespaard, de prijzen in een salon geven je vaak hoofdpijn.

Hoe lang duurt de behandeling? Niet heel lang, afhankelijk van de kit. De effecten zijn zichtbaar na een aantal minuten tot een uur. Een geweldige keus voor iedereen die het maximale uit haar natuurlijke wimpers wil halen. Het is de moeite waard om te benoemen dat liften en lamineren niet-invasieve behandelingen zijn.

Wat moet je in overweging nemen bij het kiezen van een wimper lifting en lamination kit? Ranking

Bij het kiezen van een wimper lamination kit is het handig om een goede gids te hebben, vooral over de inhoud van de sets. De meeste kits bevatten namelijk meer dan alleen de producten zelf. Een goede kit voor thuis lamineren van de wimpers moet ook een aantal handige accessoires bevatten. We hebben het dan bijvoorbeeld over siliconen oogpads of speciale kammen. De kits zorgen ervoor dat je geen losse accessoires hoeft te kopen. Op de markt zijn steeds meer wimper lamination sets te koop, met alle benodigde gadgets. Veel sets zijn vergelijkbaar met die van schoonheidssalons, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geen effect ziet na de behandeling. Een aantal van deze sets zijn ontwikkeld voor zowel professioneel gebruik als gebruik thuis.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de producten. De hoeveelheid is ook van belang. Het is fijn om veel behandelingen te kunnen doen zonder nieuwe producten aan te hoeven schaffen. Met deze factoren in gedachten vind je zo een wimper lifting en lamination kit die je lange tijd kunt gebruiken. Hieronder vind je een ranking van de meest populaire opties op de markt.

1. Wimper lifting en lamination kit Nanolash

wimper lift set nanolash

Eén van de meest populaire kits voor lifting en lamination thuis is de Lash Lift Kit van het merk Nanolash. Hij staat bekend vanwege de uitstekende producten die langdurige resultaten geven in het voeden en stylen van de wimpers. Dit is één van de professionele wimper lamination en lifting kits waarmee je dezelfde look krijgt als na een bezoek aan een professional.

Eén van de positieve punten van de Lash Lift Kit is de inhoud. Deze complete wimper lifting en lamination kit bevat wimper lifting lijm, 10 zakjes activator, 10 zakjes keratine booster en 10 zakjes neutralizer. Bovendien krijg je 3 paar handige siliconen oogpads die op maat geknipt kunnen worden en 3 wimper kammen, om de wimpers te liften en krullen. De complete set van Nanolash is voldoende voor 10 individuele behandelingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit, elk zakje is genoeg voor één behandeling dus de producten behouden hun eigenschappen. Na 8 weken kun je de behandeling herhalen.

Door de Lash Lift Kit van Nanolash te kiezen geniet je 8 weken lang van de effecten van één behandeling. 8 weken lang geen zorgen meer over jouw look.

2. Elleebana Lash Lift: wimper lifting starter kit

De Elleebana Lash Lift is een andere interessante optie. Een speciale eigenschap van deze kit is, dat je hem tot 60 keer kunt gebruiken. Zo’n hoog aantal is perfect voor professionals. Als je deze kit kiest om thuis te gebruiken, dan kun je niet zo’n hoog aantal behalen, de set gaat dan ongeveer 15 keer mee. Hierdoor is de kit minder aantrekkelijk voor particulieren.

Voordat je de set van Elleebana koopt is het de moeite waard om naar de prijs te kijken. De prijs is vrij hoog, de kit wordt daardoor vaker gekozen door wimperartiesten in een professionele schoonheidssalon.

De kit bevat (naast de producten): siliconen oogpads voor het stylen van de wimpers, een metalen applicator en foam remover. Je krijgt er ook duidelijke instructies bij voor de verschillende producten. De tijd van de gehele behandeling is ook belangrijk bij de Elleebana Lash Lift Kit, de behandeling neemt namelijk slechts 20 minuten in beslag. In vergelijking met behandelingen in een professionele schoonheidssalon neemt het dus veel minder tijd in beslag.

3. RefectoCil Eyelash Lift: wimper lifting kit

Als je tijd belangrijk vindt, dan is de RefectoCil Eyelash Lift set ideaal! Deze set geeft je de resultaten binnen 13 minuten, nog sneller dan de vorige kit. Dit is mogelijk dankzij de speciale formule en cosmetica in de set. De producten bevatten bijvoorbeeld collageen en cysteïne, wat de conditie en de look van de wimpers in korte tijd significant verbetert.

De hele kit bevat ook siliconen oogpads voor het krullen van de wimpers, twee kommen en een aantal borstels. De set zit in een mooie make-uptas, die je handig kunt bewaren.

De RefectoCil lamination kit is één van de opties die langere tijd mee gaat. De kit bevat voldoende voor 36 behandelingen. Dit merk wordt gewaardeerd door professionals, bijvoorbeeld vanwege de bijgeleverde oogpads. Deze kun je honderden keren gebruiken, ideaal voor het behandelen van cliënten.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Het merk Miya Lash combineert de voordelen van cosmetica, gekozen door professionele wimperstylisten, met gebruik thuis. De set bevat speciale producten met het verzorgende keratine, lifting applicators en borstels, en geeft je het effect van gelifte wimpers. Na de behandeling heb je geen zorgen meer over je wimpers als je make-up opdoet. De zorgvuldig samengestelde formule en keratine laten je tot 6 weken lang genieten van mooie wimpers, zonder dat je een wimperkruller hoeft te gebruiken.

Naast de borstels en lamination applicators bevat de kit siliconen oogpads en spoolies. Hier kun je na de behandeling door de wimpers borstelen en de wimpers mee verzorgen. De kit bevat ook eyepatches.

5. Wenkbrauw lamination en wimper lifting kit: Protein Reconstruction System Zola

De kit van het merk Zola is een meer betaalbare opties onder de wimper lamination kits in deze lijst. Het merk richt zich op eenvoud en maakt de behandeling voor alle gebruikers zo simpel mogelijk.

De producten voor het liften van de wimpers zitten in flessen, met de naam van het product en een nummer erop. De nummers verwijzen naar de stappen van de behandeling, zodat je geen fouten maakt in de volgorde van gebruik.

Met de Brow&Lash Protein Reconstruction System kun je geen standaard behandeling uitvoeren, zoals met de andere sets. De set valt ook op doordat hij geen siliconen oogpads bevat. De fabrikant heeft een methode ontwikkeld vergelijkbaar met het aanbrengen van mascara. De fabrikant verzekerd dat dit geen effect heeft op de resultaten van de behandeling.

6. Thuya wimper lifting kit

Thuya biedt een wimper lifting kit met producten die de wimpers langer vormen en donkerder maken. De effecten zijn tot 8 weken lang zichtbaar! De kit bevat drie speciale formules: permanent gel, lijm en neutralizer. Deze zitten allemaal in handige flesjes van 15 ml.

De wimper lamination kit van Thuya bevat houten applicators en siliconen oogpads in maat M. Waar nodig, kun je de oogpads in maat S en L los aanschaffen.

Eén van de onderscheidende eigenschappen van deze DIY wimper lifting set, is dat je er ook je wenkbrauwen mee kunt stylen. Dankzij de gel formule met een speciaal ingrediënt (thioglycolzuur) zien zelfs dikke, onhandelbare wenkbrauwen er mooi uit. Het eindresultaat maakt je nog gelukkiger als ook de wenkbrauwen mooi zijn. Daarom is deze kit echt de moeite waard.

7. Fleeky Lashlift Kit: wimper lamination kit

Als je besluit thuis je wimpers te liften en lamineren, overweeg dan de Fleeky Lashlift starter kit. De effecten zijn natuurlijk en de wimpers gelift en dikker. Het product bevat twee zakjes voor het liften van de wimpers en twee paar siliconen oogpads (maat S en M). Bovendien bevat de kit speciale applicators voor het aanbrengen van de producten, twee borstels (handig voor styling na de behandeling) en twee wimper kammen.

De hele verpakking geeft alles wat nodig is voor het lamineren van de wimpers thuis. De producten geven je 6 weken lang resultaat. De lage prijs is ook een belangrijk aspect, helaas gaat de kit ook maar 2-4 behandelingen mee.

Een ander voordeel: het merk test hun producten niet op dieren. De veganistische formules zijn ook een bonus. De Fleeky Lashlift Kit zit in een mooie verpakking, waardoor het een leuk cadeautje is.