Nanobrow Lamination Kit. Word thuis een pro wenkbrauw lamineren!

Thuis wenkbrauw lamineren? Lees het artikel voordat je zegt dat dit niet mogelijk is. Het duurt minder dan 2 minuten om het te lezen en je leert hoe je thuis makkelijk en veilig je wenkbrauwen kunt liften en lamineren, en wekenlang van perfect gevormde wenkbrauwen kunt genieten! Je ontdekt ook een aanbevolen wenkbrauw lamineerset: de Nanobrow Lamination Kit.

Wat is de lamineerbehandeling voor wenkbrauw?

Het lamineren van je wenkbrauwen is een behandeling die ontwikkeld is om je wenkbrauwen langer dan één dag te stylen en fixeren. Gelamineerde wenkbrauwen was je er niet af bij het verwijderen van je make-up. Als ze gevormd zijn, dan zien ze er wekenlang zo uit en zijn ze van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat mooi en gestyled.

nanobrow lamination kit

Alles wat je nodig hebt voor het lamineren van je wenkbrauwen: de Nanobrow Lamination Kit. Ga naar www.nanobrow.nl en lees hoe makkelijk het is om je wenkbrauwen te lamineren.

Een goede lamineerset: welke kies je?

Een goede lamination kit kan makkelijk thuis gebruikt worden en moet goed voorbereid worden. Hij moet je niet overweldigen met nummers van oplossingen en flesjes en lastige instructies hebben. Daarom is de wenkbrauw lamination kit van Nanobrow zo aantrekkelijk! De Nanobrow Lamination Kit is ontwikkeld om thuis de wenkbrauw mee te lamineren maar de goede kwaliteit en uitstekende resultaten maken het ook een populaire behandeling in professionele schoonheidssalons. De elegante box bevat:

  1. BROW LIJM – Brow lijm (7 ml).
  2. LIFTING SOLUTION StepOne Lifting lotion (5 ml).
  3. FIXING SOLUTION StepTwo Fixer (5 ml).
  4. EEN SET NOODZAKELIJKE BORSTELS EN APPLICATORS.
lamination kit nanobrow

Nanobrow Lamination Kit. Lamineer je wenkbrauwen thuis stap voor stap

  1. Verwijder je make-up met een olievrije micellaire make-up remover.
  2. Gebruik de applicator van de kit om de lijm (BROW LIJM fles) op je wenkbrauwen aan te brengen. Laat het 25-50 seconden zitten.
  3. Gebruik een schone borstel uit de kit en breng het StepOne product aan op de wenkbrauwen. Borstel je wenkbrauwen in de gewenste richting om de vorm te fixeren. Laat het 5-8 minuten zitten. Veeg het af met een droog wattenschijfje.
  4. Neem een schone applicator en breng StepTwo aan op de wenkbrauwen. Borstel de haren, geef ze de gewenste vorm en laat de oplossing 5-8 minuten op de wenkbrauwen zitten. Verwijder met een nat wattenschijfje.

Tot slot borstel je jouw wenkbrauwen met een spoolie en geniet van het effect! Gefeliciteerd, je hebt zojuist je wenkbrauwen gelamineerd!

Lift en lamineerset wenkbrauw

Hoe lang gaan de gelamineerde wenkbrauwen met Nanobrow mee?

De DIY brow lamineerbehandeling met de Nanobrow Lamination Kit duurt ongeveer 15-20 minuten en de resultaten blijven 6-8 weken zichtbaar. Dat is twee maanden mooi gestylde en perfect gevormde wenkbrauwen. Hier heb je van gedroomd!

Nanobrow Lamination Kit – voor hoeveel behandelingen?

De Nanobrow Lamination Kit is erg efficiënt. Het is genoeg voor 10-12 behandelingen. Dat is meer dan een jaar perfect gevormde en mooi gestylde wenkbrauwen! Het is de moeite waard om te benoemen dat de wenkbrauwen een andere haarstructuur hebben waardoor ze er dikker en voller uitzien. Ze zien er gevormd en super elegant uit. Het feit dat je ze niet dagelijks hoeft te stylen of make-up aan te brengen geeft je elke dag een geweldig comfortabel gevoel. Je wordt elke dag wakker met mooie wenkbrauwen!

Waar koop je de Nanobrow Lamination Kit?

Het snelst en meest makkelijk is bestellen op www.nanobrow.nl. We wensen je een geweldige winkelervaring!