Beste shampoo: probeer de iconische Argan Micellar Shampoo van Nanoil!

Droom je van een kapsel zoals modellen hebben? In de meeste gevallen zijn die prachtige lokken het resultaat van miraculeuze verzorgende producten. Een goede shampoo is daar één van. Dus, als je prachtig haar wilt: koop eerst de juiste shampoos. Ben je de micellaire shampoos van Nanoil weleens tegengekomen? De versie met arganolie wordt het best beoordeeld door gebruikers. Lees meer over de Argan Micellar Shampoo van Nanoil: ben je klaar voor perfecte voeding voor het haar en zachte reiniging van de hoofdhuid?

Argan Micellar Shampoo van Nanoil: verzorging en voeding tijdens het wassen

Zelfs als je elke dag een bad hair day hebt moet je niet opgeven. Er is veel dat je kan doen om het beter te maken! Koop een goede shampoo waar het haar van geniet terwijl je het wast.

De Argan Micellar Shampoo van Nanoil is de perfecte keus voor droog, onhandelbaar haar. Het reinigt het haar en de hoofdhuid, die vaak overgeslagen wordt. De shampoo voedt diep dankzij de voedingsstoffen uit de arganolie. Het haar ziet er meteen veel gezonder en mooier uit!

Argan Micellar Shampoo van Nanoil: voor welk haartype?

De shampoo van Nanoil is gebaseerd op arganolie en werkt perfect op elk haartype, ongeacht de kleur, lengte of structuur. Het verzorgt stijf, fijn, golvend, krullend en geverfd haar. Arganolie voedt, hydrateert, voorkomt beschadiging en geeft het haar tegelijkertijd glans en een diepe kleur. De Nanoil shampoo is een geweldige behandeling voor beschadigd, dof haar. Het voedt ook de hoofdhuid.

Argan Micellar Shampoo van Nanoil: ingrediënten

De shampoo van Nanoil puilt uit van uitstekende ingrediënten! Zoek je de ideale shampoo? Je hebt hem bij deze gevonden!

 • Micellen: krachtige moleculen die we kennen van micellair water om make-up mee te verwijderen. In deze shampoo trekken ze viezigheid aan en verwijderen deze. Daarnaast brengen ze de pH-waarde van de hoofdhuid weer in balans.
 • Arganolie: het vloeibare goud uit Marokko is de meest gewilde olie ter wereld: het versterkt zwak haar, voorkomt beschadiging aan het haar, voedt diep en geeft een mooie glans.
 • Tara gum: dit natuurlijke ingrediënt werkt geweldig en maakt het haar zijdezacht. Het vormt een microscopisch laagje op het haaroppervlak om vochtverlies te voorkomen en een prachtige glans te geven.
 • Castorolie: één van de beste oliën voor het haar en de hoofdhuid. Het is natuurlijk antiseptisch en heeft een antibacterieel effect. Het voedt de hoofdhuid, versterkt het haar en verbetert de haarkleur.
 • Sericine: een eiwit uit de zijderups. Hydrateert het haar, maakt het haar zijdezacht, glanzend en makkelijk te kammen en stylen.

Effecten van de Argan Micellar Shampoo van Nanoil

 • Nanoil reinigt het haar en de hoofdhuid volledig.
 • Het verwijdert viezigheid en gifstoffen, verzekert frisheid.
 • Het voedt, revitaliseert en laat het haar er beter uitzien.
 • Het geeft glans en voorkomt een doffe haarkleur.
 • Het verzorgt het haar waardoor kammen makkelijker wordt.
 • Het voorkomt pluizend en statisch haar.

Nanoil shampoo voor gevoelige hoofdhuid met arganolie

Waar vind je de Argan Micellar Shampoo van Nanoil?

De micellaire shampoo met arganolie van Nanoil vind je in veel webshops en op de Nanoil website: [www.nanoil.nl]. Hier vind je ook veel haarverzorgingstips. Je kunt een test doen om jouw porositeitstype te achterhalen en je vindt er andere geweldige schoonheidsproducten. Nanoil biedt gepersonaliseerde oplossingen: ideaal voor vrouwen die graag een schoonheidsbehandeling geïnspireerd door de natuur willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *