Haarmaskers met keratine: welke is het best? SAMENVATTING VAN TOP PRODUCTEN

Keratine is de meest belangrijke bouwsteen van het haar en zorgt ervoor dat het haar gezond en sterk blijft. Als het niveau keratine daalt gaat het haar er slecht eruit zien, breekt het af, splijt het en wordt buitenste laag poreus. Daardoor verliest het haar zijn glans en ziet het er dof uit. Zorg ervoor dat jouw haar er niet zo uitziet! Verbeter jouw haar door goede producten te gebruiken. Houd jouw haar sterk door de keratine in het haar aan te vullen met een goed masker. Weet jij welk haarmasker met keratine het beste werkt? Je hoeft geen moeite te doen om erachter te komen. Bekijk onze lijst.

Waardoor daalt het niveau keratine in het haar?

Het niveau keratine daalt meestal vanwege het gebruik van ongeschikte haarverzorgingsproducten. Dit komt ook door slecht voor het haar zorgen (mechanische schade door trekken en wrijven), chemische processen, kleuren, bleken, etc.

Tegelijkertijd kan de conditie van het haar verslechteren door een ongezond voedingspatroon, stress, medicatie of door de weersomstandigheden. Natuurlijk is de grootste vijand van het haar stijlen met warmte, föhnen (met hete luchtstroom) en producten die schadelijke ingrediënten bevatten. Al deze factoren veroorzaken een tekort aan keratine waardoor het haar breekt en er slecht uitziet.

Waarom is keratine zo belangrijk voor het haar?

We hebben al eerder benoemd dat een tekort aan keratine de conditie en het uiterlijk van het haar verslechtert. Het haar is opgebouwd uit keratine, het heeft keratine nodig om er gezond, veerkrachtig en goed uit te zien. Het juiste niveau keratine betekent ook gladheid, de buitenste haarlaag heeft dan geen poreuze gaten.

Keratine is een eiwit die essentieel is voor zowel het haar als de nagels. Het bouwt de externe en interne laag van het haar op omdat het zo wel in de haarschacht  in de haarzakjes zit. Het wordt geproduceerd in de haarzakjes. Keratine maakt het haar gezond en veerkrachtig, en ook het niveau aminozuren zorgen voor een normale groei van het haar (glycine, alanine, cysteïne).

Hoe vul je de keratine in het haar aan?

Je moet een aantal producten gebaseerd op keratine toevoegen aan jouw haarverzorgingsritueel. Dit is de enige effectieve manier om de beschadigde haarschacht te herstellen. De keratine moleculen vullen de poreuze gaten in en maken de buitenkant van het haar glad. De beste manier om keratine aan te vullen is door middel van een haarmasker, omdat een haarmasker lang genoeg in het haar blijft zitten om goed te werken en de haarschacht te repareren.

Hoe kies je het beste haarmasker? 

Je hoeft niet alle beautyblogs langs te surfen en uren door te brengen met allerlei verschillende producten te vergelijken. Wij hebben dit al voor jou gedaan! We hebben de ingrediënten, effecten, reviews, etc. met elkaar vergeleken, zodat jij eenvoudig het beste masker met keratine kan kiezen. We presenteren top producten die echt voordelig zijn voor het haar. Bekijk welk masker jij moet toevoegen aan jouw dagelijkse verzorgingsritueel. Lees onze ranking en koop het beste haarmasker met keratine.

Waar koop je een goed haarmasker met keratine?

Salons bieden veel verschillende professionele haarmaskers, maar deze zijn altijd erg duur vanwege de hoge marge. Om te voorkomen dat je teveel betaald kun je kijken of het product van jouw keuze een officiële website heeft. Als je via de fabrikant besteld kun je rekenen op de beste prijs en korting.

DE BESTE HAARMASKERS MET KERATINE: LIJST MET TOP PRODUCTEN

NANOIL KERATIN HAIR MASK 300 ml

Het beste haarmasker is gebaseerd op keratine van hoge kwaliteit en verrijkt met panthenol: een ander essentieel ingrediënt om het haar mooi en gezond te houden. De reviewers zeggen dat ze eindelijk een masker hebben gevonden dat echt werkt en een eerlijke prijs heeft voor de topkwaliteit en de geweldige effecten die het masker levert . Het masker van Nanoil reconstrueert niet alleen het haar maar geef de haarschacht extra kracht, verbetert de textuur en maakt het haar gladder, zachter en meer glanzend. Dit gebeurt allemaal al na eenmaal gebruik! Nanoil geeft ons een kans om een salonwaardige behandeling thuis uit te voeren. Een recept voor prachtig haar met Nanoil? Gebruik het masker eens per week en laat het 20 minuten zitten voor veerkrachtige, gezonde lokken die stralen.

Website van Nanoil: www.nanoil.nl.

KEUNE CARE KERATIN SMOOTH MASK 500 ml

Dit prijzige masker maakt het haar glad en is geschikt voor fijn en normaal haar dat snel pluizig wordt. Het heeft ook een hydraterend effect. Naast keratine bevat het masker ook provitamine B5 en shea butter, wat statisch haar voorkomt. Het Keune Care Mask beschermt bovendien tegen extreme temperaturen. Het product hoeft maar 2 minuten in te trekken.. Is dat genoeg om de schade te herstellen?

PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK 200 ml

Het keratine masker van Phyto is duur en heeft maar weinig inhoud. Het verbetert zwak haar wel goed. Het is geschikt voor dof, droog en fijn haar en is fijn in gebruik. Het masker bevat plantaardige keratine, bestaand uit 18 aminozuren die echte keratine imiteren. Het masker is verrijkt met het zeldzame sapote butter, dat hetzelfde werkt als shea butter, en baobabolie dat het haar hydrateert.

GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER 200 ml

Een ander effectief verzorgend product zit in een kleine, helaas dure, verpakking, wat veel mensen afschrikt. Loont het om een duur product te kiezen wat snel op is? Het Global Keratin Mask is gebaseerd op een speciaal mengsel van vitaminen en peptiden. Het is ontwikkeld voor dof haar dat zwak geworden is. De keratine en het Juvexin Complex voeden het haar en maken het beter bestand tegen beschadiging.

SAPHIRA KERATIN MINERAL MUD 250 ml

Een kleine verpakking, vrij duur, maar toch een goed effect op het haar. Het masker van Saphira is een noemenswaardig masker. Natuurlijk is keratine het ingrediënt dat we zoeken. Dit product bevat keratine, maar niet in de juiste hoeveelheid. De belangrijkste rol wordt gespeeld door mineralen (26) uit de Dode Zee. Deze mineralen voeden, hydrateren en versterken.

LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE 210 ml

Lanza Keratin Healing Oil is een ander prijzig masker met een kleine inhoud. Het brengt wel voordelen voor het haar. Het geeft snel een gezonde glans en verbetert elk type haar: vooral beschadigd, droog en stijf haar. De uitzonderlijke ingrediënten maken het Lanza Keratin Healing Oil masker bijzonder. De formule is perfect voor ruw, onhandelbaar en dof haar. De oliën beschermen tegen beschadiging en gaan pluizig haar tegen, terwijl de eiwitten de schade herstellen.