Hoe creëer je oogmake-up met Hypnôse Doll Eyes van Lancome?

Er wordt gezegd dat de ogen de spiegel van de ziel zjin. Dat is waarschijnlijk waarom alle vrouwen zo graag professionele oogmake-up willen, en waarom Lancome de Hypnôse Dolls Eyes cosmetica set heeft gecreëerd. Wat zit erin?

De set bevat drie producten – Hypnôse Dolls Eyes mascara, Bi-Facial make-up verwijdering en Crayon Kohl Noir oogpotlood. Dit zijn de drie meest populaire cosmetica van Lancome. Het zou een grote zonde zijn voor elke make-up liefhebber om dit product te laten liggen in de winkel. Laten we kennismaken met de producten.

Hypnôse Dolls Eyes mascara is beschikbaar in drie verschillende kleuren: So Black!, Violet Envoutant en Noir Intense. De mascara heeft een borsteltje dat volume, definitie en lengte geeft aan je wimpers. De vorm van de borstel lijkt op een kegel – breder aan de basis en steeds smaller naar het uiteinde. Je moet het goed gebruiken om het gewenste effect te krijgen. Terwijl je je make-up aanbrengt moet je onthouden dat het er zo natuurlijk mogelijk uit moet zien. Dat is waarom we allemaal maar één laagje mascara nodig hebben en de wimpers moeten borstelen en krullen.

LancomeIn de set vinden we ook Bi-facial oogmake-up verwijderaar. Het is een belangrijk onderdeel van oogmake-up. Waarom? Bij mooie ogen gaat het niet alleen om mooie wimpers (en oogleden), goede huidverzorging is net zo belangrijk. Dat is waarom we in de set van Lancome twee-fasen oogmake-up verwijderaar vinden. Voor gebruik moet je de fles schudden, zodat de twee fasen door elkaar worden gemengd. Gebruik een katoenen pad met het product tegen de oog gedrukt zodat de make-up oplost. Onthoud ook dat sterk vegen irritatie kan veroorzaken en de wimpers zwak kan maken. In de set heeft de fabrikant de kleine variant van het product gedaan (30 ml.)

De aanvulling van de oogmake-up en de hele set is Crayon Khol Noir oogpotlood. We kunnen kiezen uit 10 verschillende kleuren van dit product. Het heeft een zachte samenstelling, sodat het makkelijk en snel aan te brengen is op het ooglid, maar ook gemakkelijk mengt met oogschaduw. Hoe gebruik je het oogpotlood van Lancome? Het geweldige geheim van perfecte make-up is correcte plaatsing van het ooglid en de band. Steun de arm op een tafel en de hand op de wang. Strek het ooglid en beetje en teken een lijn. Het kan allerlei vormen en lengtes hebben, maar de beste is natuurlijk volgens de laatste trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *