Onze favoriet! Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Het is verrassend dat, in deze tijd waar er zoveel geweldige wenkbrauwproducten op de markt zijn, de meest populaire manier om onze wenkbrauwen te stylen is, is met zeep! Dit komt omdat zeep een uniek, onvergetelijk effect op onze wenkbrauwen heeft. Als je de laatste make-uptrends volgt, dan moet je de Nanobrow Eyebrow Styling Soap echt proberen. Het is een fantastische zeep die de harten van onze collega’s heeft gestolen.

Traditionele wenkbrauwzeep – waarom werkt het niet?

Eerst was het gebruikelijk om normale zeep (op basis van glycerine) te gebruiken als wenkbrauwmake-up. Dit was niet erg handig en eenvoudig in gebruik: het moest gemengd worden met water en het werd elke keer een verschillende consistentie, te dik of te dun. Het werkte niet goed met andere wenkbrauwproducten. Daarom is er een speciale zeep ontwikkeld voor de wenkbrauwen, zoals de Nanobrow Eyebrow Styling Soap. 

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – Wenkbrauw zeep

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – professionele wenkbrauwzeep

Een wenkbrauwzeep creëren die niet met water gemengd hoeft te worden en direct uit de verpakking gebruikt kan worden? Dat is den Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Deze unieke, verfijnde vegan zeep temt de onhandelbare wenkbrauwhaartjes direct en vormt ze voor de rest van de dag! De transparante formule past bij elke huids- en wenkbrauwkleur en geeft de gebruiker vollere wenkbrauwen. Het andere voordeel van dit product is het uitzonderlijke gebruiksgemak: de zeep kan zonder water gebruikt worden, los of in combinatie met andere make-upproducten zoals een potlood, poeder of pomade. Je kunt het allemaal kopen op de website van Nanobrow: www.nanobrow.nl.

De Nanobrow Eyebrow Styling Soap – wenkbrauwen met zeep in een vingerknip. Stap voor stap

Zo makkelijk! Omdat de zeep zonder water werkt gaat het stylen super simpel!

  1. Open de verpakking.
  2. Doe een kleine hoeveelheid Nanobrow Eyebrow Styling Soap op de borstel.
  3. Style de haartjes zoals jij dat wil: het is trendy om ze naar boven de borstelen.

De wenkbrauwen gestyled met Nanobrow Eyebrow Styling Soap zien er elegant uit! Bovendien geeft de zeep de wenkbrauwen volume als het opgedroogd is. De cosmetica is ook erg efficiënt en gaat maandenlang mee. De verpakking kan makkelijk mee op reis zodat je er overal van kunt genieten. Hier heb je op gewacht!

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)