Hoe en waar breng je highlighter aan?

Highlighter is een van de cosmetica die we nodig hebben voor onze make-up. Het helpt om je gezicht uit te lijnen, laat je ogen optisch groter lijken, en het voegt ook wat frisheid toe aan je huid, waardoor we er natuurlijk en mooi uitzien. Laten we kijken hoe en waar je highlighter moet aanbrengen voor de beste look.

Onlangs is highlighter een multifunctionele cosmetica geworden. Professionele make-up artiesten gebruiken het in plaats van oogschaduw, maar ook om het gezicht slanker te maken of de lippen groter te laten lijken. Bovendien lijkt highlighter zijn plek te hebben gevonden in de make-up collectie van meisjes die net aan hun make-up avontuur beginnen. Het enige wat je moet doen is een paar regels kennen over het aanbrengen van highlighter om een mooie, jonge look te krijgen.

In de meeste gevallen associëren we highlighter met een losse glitter cosmetica, maar in de wereld van cosmetica zijn er veel meer soorten. Highlighter kan een make-up basis zijn, die alle imperfecties van onze huid bedekt en een stralende look geeft. Het kan ook een highlighting mousse zijn met een delicate textuur die gemakkelijk is aan te brengen. Foundation en concealer kunnen ook highlighting eigenschappen hebben. Als het op de juiste manier wordt aangebracht kan het ons een jonge look geven en alle imperfecties verbergen.

Hoe en waar breng je highlighter aan?

Afhankelijk van de textuur van de cosmetica kunnen we het aanbrengen met de vingers, een spons of een kwast. Alle make-up artiesten zijn het er over eens dat highlighter moet worden aangebracht op de delen van het gezicht die we willen uitvergroten. Dit zijn: jukbeenderen, voorhoofd, het midden van de kin, wenkbrauw rand en de cupidoboog (net boven de lippen). Een klein beetje product en één beweging van de kwast is alles wat je nodig hebt om je gezichtseigenschappen te highlighten.

Gezichtscontouren

We moeten het uitlijnen van het gezicht beginnen met goede cosmetica. Highlighter en concealer die imperfecties verbergen moeten passen bij de tint van het gezicht. Je hoeft geen dikke laag aan te brengen om er goed uit te zien – een beweging van de concealer kwast is voldoende. Zeer belangrijk is om producten te mengen. Om dat te doen gebruiken we twee applicators: een kleine voor het aanbrengen van de make-up rond de neus, lippen en ogen, en een grote voor de wangen, voorhoofd en nek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *