Waarom heb je een slak op gezicht, oftewel Orientana gezichtsmasker

Ik houd van natuurlijke huidverzorging, dus het is geen verassing dat de meeste van mijn cosmetica van Orientana zijn. Dit is een Pools merk dat ik geweldig vind vanwege hun biologische producten, die echt werken! Vandaag wil ik mijn favoriete product van dit merk presenteren – zijde doek gezichtsmasker met SLAKKEN AFSCHEIDING.

Ingrediënten:

Zoals gewoonlijk begin ik met de ingrediënten. Het eerste wat me opviel was zijde, maar dit is hier geen actief ingrediënt. Van Japanse zijde doeken is een vel gemaakt dat werd gedrenkt in actieve substanties, namelijk slakken afscheiding (op een niet-invasieve manier verzameld van slakken zonder dat ze het weten), dat garant staat voor actie in drie stappen (reiniging, versteviging, witmakend). Orientana verrijkte dit zijdedoek gezichtsmasker slakken afscheiding met een aantal extra actieve ingrediënten – biopeptiden die collageen synthese stimuleren, jojoba olie die het verouderingsproces vertraagd, collageen tegen rimpels, regeneratieve antioxidanten van zoethoutwordtel, hydraterende allantoďne en hyaluronzuur, die allemaal geen introductie nodig hebben.

Formule:

Het is nog steeds gewoon een masker en wordt gebruikt net zoals andere sheet maskers die de laatste tijd zo poulair zijn. In een sachet van Orientana zit een zijdedoekje gedrenkt in antirimpel biopeptiden en slakken afscheiding. Na het openen kun je de speciale geur ruiken, maar je raakt er na een tijdje aan gewend (het is moeilijk uit te leggen hoe het ruikt). Een kleine innovatie kan worden gedaan in het aanbrengen. Het masker heeft twee delen: plastic en zijde. Op de gereinigde gezichtshuid breng je het masker aan met de zijde kant naar de huid en druk het zachtjes aan – daarna kun je het plastic verwijderen. De zijde is echt heel dun. Over het algemeen is het aanbrengen makkelijk, omdat het masker met natuurlijke zijde bijna gevoelloos en transparant is en na een half uur droogt het op, wat betekent dat de actieve ingrediënten zijn opgenomen door de huid.

Hoe werkt het:

Tot slot mijn mening over hoe het masker werkt, want (zoals ik al eerder zij) de ingrediënten en applicatie waren een erg prettige verrassing. Mijn huid valt niet helemaal onder rijp, dus het masker is niet helemaal voor mij bedoeld, maar ik zie wel de eerste tekenen van veroudering op mijn gezicht. Ik was verrast dat Orientana’s zijde masker rimpels duidelijk verminderde en de huid is strak na een gebruik Ik bedoel niet onprettige strak, omdat slakken afscheiding tegelijk hydrateert en voedt, dus het is zijdezacht, glad, voelt prettig aan en gezond. Ik gebruik het masker twee keer per week en ik denk dat het voor iets meer dan 7 euro een blijvende luxe is voor mijn gezicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *