Hoe gebruik je gezichtsmaskers?

Gezichtsmaskers zijn geweldig voor diepe voeding van de huid en om erachter te komen of de cosmetica van deze lijn werkt voor ons. Een gezichtsmasker hydrateert, voedt, reinigt en versterkt de huid en vermindert rimpels. Heel belangrijk is regelmatig aanbrengen en het kiezen van een product dat voldoet aan de eisen van jouw huid.

Gezichtsmaskers hebben verschillende eigenschappen. Ze bevorderen de bloedcirculatie, ventileren, maken de huid flexibel, verminderen rimpels en donkere kringen rond de ogen, verwijderen tekenen van vermoeidheid en hebben een reinigende werking. Je moet onthouden dat een gezichtsmasker alleen niet het gewenste effect brengt. Het moet worden gecombineerd met scrub, microdermabrasie, zuren of andere schoonheidsbehandelingen die de opname van de voedingsstoffen in het masker zullen versnellen.

Vette en vervuilde huid heeft een gezichtsmasker nodig dat reinigt, de poriën strakker maakt, dode huidcellen verwijdert en verwarmt. De laatste twee worden gebruikt om de huid voor te bereiden op de voedende eigenschappen van het masker en om de bloedcirculatie in de huidcellen te verbeteren; het desinfecteert ook. In schoonheidssalons worden deze maskers aan het begin van de handmatige of liftende reinigende behandeling gebruikt. Reinigende maskers verwijderen dode huidcellen en reinigen verstopte poriën. Het versterkende masker sluit de poriën. Diep hydraterende maskers worden aanbevolen voor de droge huid en ze moeten worden gecombineerd met behandelingen of voedende voorbereidingen, die dieper in de huid komen. Voor anti-rimpel behandeling gebruiken we liftende, versterkende of vormgevende gezichtsmaskers. Deze helpen om vermoeidheid, droogte, verkleuringen en diepe rimpels ver verminderen.

Welk masker moet je kiezen? Welk masker is beter, die van een professionele schoonheidssalon of met fruit en groenten uit onze tuin? De eerste zal zeker sneller werken en in combinatie met de schoonheidsbehandeling een geweldig effect geven. Zelfgemaakte maskers zullen echter meer natuurlijke ingrediënten bevatten en beter werken met ons lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *