Conditionering Lashcode mascara. Fascinerende blik in een oogwenk

LASHCODE is een innovatieve mascara die make-up een geheel nieuwe betekenis geeft. Het houdt van wimpers door ze er perfect uit te laten zien en ze met een onderscheidende vorm te geven. Het conditioneert ook gevoelig haar om zijn natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. En het beste aan de mascara is dat het alle bovengenoemde taken gelijktijdig vervult.

Bij make-up draait het er niet alleen om er tegen elke prijs smetteloos uit te zien. Het is ontstaan om de natuurlijke schoonheid van vrouwen te verbeteren. Daarom, in plaats van schade aan te richten voor wimpersprocedures, zoals valse verlengingen, is het beter om naar de bewezen oplossing te grijpen – een mascara. Het is ook belangrijk om te beseffen dat een mascara zich niet alleen moet concentreren op het verzadigen van de natuurlijke kleur van wimpers, deze uit te breiden en zichtbaarder te maken, maar ook dat de cosmetica de wimpers conditioneert en toevoegt met essentiële voedende ingrediënten.

HET GEHEIM VAN INTRIGUING LOOK

Het geheim is eindelijk onthuld – we weten hoe je het uiterlijk van je ogen op een subtiele en effectieve manier kunt verbeteren. Het geheim zit verborgen in een minimalistische, pikzwarte en zeer glamoureuze buis van de mascara. Vrouwen houden van mascara van LASHCODE omdat het twee absoluut cruciale aspecten van make-up combineert.

 1. LASHCODE is de enige van die mascara waarvan de intensieve pigmenten overspoeld worden door de beste combinatie van verfraaiing , zorgzame en wimpersgroei die stoffen versnelt.
 2. LASHCODE is een mascara met een siliconenborstel ontworpen met nauwkeurige actie in gedachten. De elastische borstelharen van verschillende lengtes passen zich aan de wimpers aan, ongeacht hun grootte of vorm.

DE ON FLEEK-MAKE-UP

LASHCODE biedt de beste oplossing voor vrouwen die rekenen op een vlekkeloze en langdurige make-up. Met het pikzwarte pigment bedekt de poederachtige formule elke wimper individueel. Het maximaliseert en verdikt wimpers , dankzij welke ogen een mooie definitie krijgen, en elke make-up ziet er veel vrouwelijker uit. Dit is een mascara die wimpers met de gewenste kleur en vorm cadeau doet door ze te krullen en het haar van nature elastisch te laten zijn. Het belangrijkste is echter dat het effect maximaal duurzaam is en gedurende lange uren onberispelijk blijft omdat de mascara volledig schilfervrij is.

LASHCODE verbetert zelfs de kortste wimpers in de ooghoeken omdat de precieze staaf van siliconen en goed ontwikkelde borstelharen reiken tot waar reguliere borstels niet kunnen komen. De mascara bezit een dergelijke applicator en laat de wimpers niet klonteren. in plaats daarvan wordt het haar ideaal gescheiden en gekamd. De resultaten zijn verbluffend natuurlijk en de wimpers zijn nog mooier dan voorheen.

EFFECTIEVE ZORG

LASHCODE mascara biedt een volledig innovatieve benadering van het onderwerp make-up. Het biedt iets heel anders en meer dan alleen het valse wimpereffect. het is eigendom van de set voedende stoffen waardoor het schoonheidsproduct in staat is om wimpers te regenereren en te versterken altijd wanneer je make-up draagt. Wat hier is geprofiteerd, is één van de fysieke eigenschappen van de wimper, sorptie genaamd, wat het vermogen is van zorgzame substanties om tot in de kern van de wimpers hun bollen door te dringen.

De fluwelen formule van LASHCODE verstopt zich tussen andere:

Soja-shoot – het extract dat verantwoordelijk is voor het versnellen van de wimperverlenging; het werkt als een stimulerende substantie dietegengaat veroudering van cellenen wimperbollen versterkt, waardoor ze in kleinere hoeveelheden eruit vallen en veel sneller groeien.

Tarweplanning – het plantaardige extract dat vervult de functie van regeneratieve en voedende substantie omwille van gladde, elastische en glanzende wimpers.

Scutellaria baicalensis – vaak Baikal skullcap genoemd die kostbare bevat voor haar flavonoïden en heeft zuurstofgevende functies; het is een natuurlijk filter dat de wimpers beschermt.

Panthenol – het is een zorgzaam ingrediënt dat de conditie van wimpers aanzienlijk verbetert en ze diepgaand regenereert; het behoudt de hydratatie op het optimale niveau, dankzij welke wimpers elastischer blijven, zacht en zijdezacht zelfs na het make-up verwijderen van.

Vitamine van de jeugd tocoferol, beter bekend als vitamine E , wordt voornamelijk geassocieerd met anti-oxygenerende functies en sterk verjongende werking.

Arginine – natuurlijk aminozuur, dat als taak heeft de natuurlijke lipidebarrière te versterken; hier wordt het gebruikt als middel om de wimpergroei te versnellen, dankzij het vermogen om de werkzame stoffen diep in de wimpers sneller op te nemen.

ga naar de officiële website – lashcode.nl

19 Reacties“Conditionering Lashcode mascara. Fascinerende blik in een oogwenk”

 1. Suze

  Dit is hoe de ZWARTE kleur eruit ziet.

  Beantwoorden
 2. Kersje

  Ik was op zoek naar een niet-waterpoef maar toch langdurige mascara en kwam een ​​ander artikel over Lashcode tegen en alle meningen zijn goed. Is het echt zo ??

  Beantwoorden
  • ikbenhetniet

   iedereen houdt van iets anders. Voor mij is het een geweldige mascara, mijn wimpers zijn lang en het is heel duurzaam. het blijft een hele dag op zonder het bij te werken. Je moet het eens zelfs proberen ik denk dat het een cosmetica is met hoge kwaliteit.

   Beantwoorden
 3. Evy

  Ik vond het fijn dat de wimpers zacht zijn bij gebruik van deze mascara. Voordat ik mascara gebruikte, was de wimpers dicht en lang, maar zo stijf en had ik het gevoel dat ik voorzichtig moest zijn om ze niet te breken. 🙂

  Beantwoorden
  • Veerle

   jaaa, dat is geweldig, ik ondervond het ook na de eerste keer toen ik het gebruikte, mijn wimpers waren precies ‘elastisch’

   Beantwoorden
 4. Lara

  om eerlijk te zijn, nog nooit had ik een betere mascara en ik heb heel wat getest. Het voldoet aan al mijn verwachtingen: expressieve ogen, geen vlekken of schilfers, geen panda-effect en het droogt niet halverwege de fles uit.

  Beantwoorden
 5. Elena

  Het effect op mijn wimpers is geweldig,valse wimpers zien er alleen nog meer naturel uit

  Beantwoorden
 6. Lauren

  Alles-gevuurde valse wimpers zien er grotesk uit, een manier waarop meer de voorkeur wordt gegeven aan een natuurlijke look. Het is beter om goede wimperserum en een goede mascara te krijgen dan je wimpers te beschadigen met dergelijke behandelingen.

  Beantwoorden
 7. Linde

  ik ben net begonnen met het gebruiken van deze mascara en ik weet nu al dat ik nooit meer zal veranderen 🙂

  Beantwoorden
  • Visje

   Ik ook 🙂 tot voor kort had ik tot voor kort alle mascara nodig gehad om een mascara te drogen, maar deze was geweldig vanaf het begin. Bovendien doet het wonderen met mijn wimpers 🙂

   Beantwoorden
 8. Emma

  Geweldig borsteltje: zelfs de kortse wimpers zijn nu super lag. Buiten dat het elastisch is veroorzaakt het geen irritaties. Fantastisch gewoon fantastisch.

  Beantwoorden
 9. Mila

  deze mascara nooit gebruikt, maar ik betwijfel of het mijn wimpers zou conditioneren. Zeker, het kan op miraculeuze wijze de wimpers dikker en langer maken, maar ik denk niet dat de wimpers sneller van iets zouden willen groeien.

  Beantwoorden
 10. Zoe

  Ik heb het te kort gebruikt om aan te geven dat de wimpers in feite beter verzorgd zijn, maar na minder dan een maand lijken ze sterker en niet zo droog en stijf. Misschien werken deze conditioneringscomponenten wel degelijk.

  Beantwoorden
 11. Fleur

  Een Mascara must have ?

  Beantwoorden
 12. Lieke

  alle make-up looks met deze mascara zijn kunst!

  Beantwoorden
  • Heksje

   met deze mascara kunt u zelfs de eyeliner helemaal tot in de puntjes verzorgen omdat het oog er prachtig uitziet.

   Beantwoorden
 13. Nina

  Hoe zit het met de efficiëntie want ik heb ooit fortuin betaald voor een luxueuze mascara en na 2 maanden was het zo droog en dik dat er geen gebruik meer van werd gemaakt – brokken op de wimpers en na een paar uur afschilferen.

  Beantwoorden
  • Isabel

   Geweldig tot het einde, niets gebeurt zonder elke dag gebruik voor 6 maanden lang

   Beantwoorden
 14. Ivy

  het is zo triest dat er geen fundamenten zijn die zo lang meegaan. Deze mascara hoeft niet één keer per dag te worden geretoucheerd, terwijl het poeder twee keer per dag moet worden geretoucheerd.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *