Harige nagels – de lente trend

Manicure kan ons soms verbazen en dat is dankzij stylisten. We hebben glazen nagels gehad, gestikte nagels, eenden manicure, bubbel nagels en nog veel meer trends. Sommigen van ons volgen de mode, anderen zijn sceptisch. Ondanks dat veranderen de trend constant. Wat gaat ons deze lente verrassen? Welke manicure wint aan populariteit?

Deze lente begint met een sterke nieuwkomer in manicure trends. Deze trend waar we het over hebben had zijn eerste verschijning op de nagels van een aantal mensen aan het einde van de vorige zomer. Dames en heren, ik stel u voor aan harige nagels! Waar gaat deze trend over? Waar komen de harige nagels vandaan? Laat ons het uitleggen.

De harige nagels begonnen, zoals gewoonlijk, op de catwalk. De eerste harige nagels werden gepresenteerd in de herfst/winter 2016 catwalk van Libertine Harige manicure is een idee van de CEO van CND merk, een bedrijf dat nagellak produceert or de catwalks van Jan Arnold. Zal de harige nageltrend lang blijven?

Harige nagels zijn in principe nep bont die op de nagels wordt gelijmd met lijm of een laag natte nagellak. Deze fascinerende trend heeft volgens en tegenstanders, net als toen met de bubbel nagels. Het is niet schokkend dat harige nagels nog niet zo populair zijn, want ze zijn onpraktisch, maar ook erg origineel. Bubbel nagels waren een trend die zijn plek niet kon vinden in de manicure wereld. Wat gaat er gebeuren met harige nagels? Het komende seizoen zal het aantonen.

Harige nagels kunnen grote of kleine vormen hebben. Heel lange haren op nagels is een trend die wordt geďntroduceerd op de catwalk. Harige nagels kunnen echter ook een meer praktische vorm krijgen – fluffy nagels met een laagje korte, kleurrijke vacht kan best werken, net als zand nagels – voor sommigen zijn ze vreselijk en oncomfortabel, maar er zijn vast mensen die harige nagels geweldig zullen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *