Nivea Care – licht voedende crčme voor alle huidtypen

In de laatste paar weken staat een Nivea product op nummer 1 onder de huidverzorgende crčmes – Nivea Care licht voedende crčme. Het is een nieuw product van het merk dat bedoeld is voor alle huidtypen. Een innovatieve formule, geweldige samenstelling, universeel en veilig – zijn maar een paar van de eigenschappen van deze crčme waar je hieronder meer over kunt lezen.

Nivea Care voedende crčme biedt een revolutionaire aanpak van huidverzorging. Het is moeilijk om een crčme te vinden met intensieve voeding die tegelijk snel absorbeert. Nivea heeft ervoor gezorgd dat hun crčme een lichtgewicht textuur heeft, geen vettig laagje achterlaat en zeer effectief is. Hoe is het mogelijk?

Het geheim van voedende crčme van Nivea is de de technologie van hydro wax. Dankzij hydro wax is de crčme delicaat en absorbeert snel, omdat hydro wax direct op de huid smelt. De huid wordt direct fris, gehydrateerd, gevoed en zacht bij aanraking.

Nivea geeft aan dat hun voedende crčme perfect is voor alle huidtypen – het werkt goed voor het hydrateren van droge huid, maar ook de verzorging van vette huid. De crčme voelt niet vet aan, verzwaard de huid niet en veroorzaakt geen irritaties. Je kunt zeggen dat het werkt als een onmerkbaar voedende laag.

Ligt voedende crčme van Nivea Care is niet alleen bedoeld voor iedereen, maar ook voor universeel gebruik. Het kan overdag worden aangebracht, ’s nachts en als basis voor make-up. Vanwege de geweldige absorptie kan het overal voor worden gebruikt, het verdwijnt direct na het aanbrengen.

Diepe verzorging en een lichte formule zijn verdiensten van ontwikkeling met zorg voor de wensen van de consument. Nivea Care crčme bevat geen paraffine was, dus het verstopt de poriën niet en verzwaard de huid niet. In het geval van dit product werd er veel focus gelegd op de keuze van goede hydraterende substanties – glycerine, natuurlijke shea boter en rijk in vetzuren en plantaardige oliën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *