Orientana gezichts-crčme masker met Papaya

Orientana is een van de meest gewaardeerde merken onder de huidverzorgingsbedrijven, en hun doel is om de consument effectieve, veilige en vooral natuurlijke cosmetica te bieden. Een van die producten is het crčme-masker met papaya, dat werd ontwikkeld voor de huid met verkleuringen. Wat is dit voor product?

Het crčme gezichtsmasker van Orientana is een licht product met een geltextuur dat intense eigenschappen combineert van een gezichtsmasker en een crčme (zoals goede absorptie). Het crčme-masker met papaya is een product dat Orientana speciaal ontwikkelde voor de problematische huid met verkleuringen.

Hoe werkt het?

De fabrikant belooft dat het crčme gezichtsmasker met papaya multidimensionele eigenschappen heeft – het beschermt de huid, exfolieert dode huidcellen, voedt (dankzij mineralen en vitaminen), maakt glad en reinigt. De belangrijkste eigenschappen van de crčme zijn echter het verwijderen van verkleuringen, veranderingen in de huid minder zichtbaar maken, en zelfs het oplichten van sproeten.

Wat vinden we in de ingrediënten?

De samenstelling van deze cosmetica is gebaseerd op grotendeels natuurlijke papaya extract verrijkt met toegevoegde ingrediënten.

Papaya bevat veel cosmetische eigenschappen en gezichtsmaskers met natuurlijke papaya worden in Azië al heel lang gebruikt. Het is een fruit dat rijk is in vitamine C, vitamine E, foliumzuur, magnesium, kalium, zink en veel meer natuurlijke antioxidanten. Het bevat ook papaďne, dat wordt beschouwd als een exfoliërend enzyme dat de huid beschermt tegen een teveel aan melanine productie en witmakende eigenschappen bevat.

Tibetaanse haver, een ingrediënt van het crčme-masker van Orientana, is rijk in ingrediënten zoals mineralen, vitaminen en siliconen. Haver extract maakt de huid gladder en elastischer, maar draagt ook bij aan goede hydratatie.

Hoe te gebruiken?

Het crčme-masker van Orientana met papaya is anders dan andere huidverzorgingsproducten in deze categorie. Het moet worden aangebracht op een gereinigde huid zo’n 20 minuten voor het slapen gaan, net als een crčme. Een kleine hoeveelheid van het gel masker kan worden gebruikt voor een gezichtsmassage, inclusief de ruimte rondom de ogen en lippen, en daarna in laten trekken. Het papaya masker wordt niet afgespoeld, wat het grootste verschil is bij deze applicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *