Tijd voor mooie en lange wimpers! Transformeer je look met Nanolash Lash Lift Kit!

De meeste vrouwen dromen van natuurlijke, mooi ogende wimpers. Dit is echter vaak niet mogelijk met gewone producten. Maar probeer Nanolash Lash Lift Kit eens en bereid je voor op fantastische resultaten!

Hoe lamineer je thuis je wimpers? Nanolash Lash Lift Kit biedt een antwoord!

De behandeling om je wimpers te liften en te lamineren is, in tegenstelling tot wat het lijkt, niet ingewikkeld. Hoewel het voornamelijk wordt uitgevoerd in professionele schoonheidssalons, kan het dankzij het product van Nanolash ook thuis worden gedaan!

Het merk heeft een unieke set uitgebracht waarmee je spectaculaire resultaten kunt behalen. Het bestaat uit 3 producten (10 zakjes x 0,5 ml van elk product), siliconen staafjes in 3 maten en Lash Lift Glue om ze te bevestigen. Natuurlijk worden ook andere accessoires meegeleverd die nodig zijn voor het aanbrengen van de producten.

Hoe kun je zelf thuis je wimpers liften met de Nanolash kit? Het is kinderspel! Dat moet je doen:

  • make-up grondig verwijderen;
  • scheid de bovenste wimpers van de onderste met behulp van speciaal gevormde oogpads;
  • bevestig de staafjes in de gewenste maat met de bijgeleverde lijm.

Breng achtereenvolgens de producten met de corresponderende nummers van 1 tot 3 aan. Laat ze elk ongeveer 7-10 minuten op de wimpers zitten. Na dit proces haal je de staafjes eraf en kun je je prachtige langere, gekrulde en dikkere wimpers bewonderen!

wimper lift set nanolash

Wat maakt de Nanolash Lash Lift Kit de perfecte oplossing voor elke vrouw?

De lamineer kit van Nanolash is een compleet en professioneel product. Dit betekent natuurlijk niet dat alleen ervaren wimperstylistes het kunnen gebruiken. Het is zo ontworpen dat iedereen het kan gebruiken, er is geen ervaring voor nodig.

De formules van de meegeleverde producten geven het grootste voordeel aan dit product. Ze bevatten een zorgvuldig geselecteerde samenstelling van natuurlijke ingrediënten die de wimpers diepgaand verzorgen. Je kunt het 2-in-1 effect bereiken . De wimpers zien er niet alleen beter uit, maar worden ook diep gevoed en opnieuw opgebouwd.

Thuis wimpers lamineren is ook voordelig. Met de volledige Nanolash Lash Lift Kit kun je maar liefst 10 keer je wimpers lamineren. Het is dus gemakkelijk te berekenen dat de kosten van één behandeling thuis lager zijn een afspraak maken in een schoonheidssalon.

Vergeet ook niet dat je gemiddeld na 8 weken je wimpers opnieuw moet liften. Veel hangt hier af van de oorspronkelijke staat van de wimpers, hoewel zelfs beschadigde wimpers op deze manier snel kunnen worden hersteld.

Wat zijn de resultaten van je wimpers liften met de Nanolash Lift Kit?

Als je ervoor kiest om je wimpers thuis te lamineren, kun je een onmiddellijk effect verwachten. Meteen na het verwijderen van de staafjes merk je:

  • glanzende wimpers;
  • gekrulde wimpers;
  • zichtbaar herstel en hydratatie van de wimpers;
  • dikker uitziende wimpers.

Bovendien kunnen zelfs wimpers die van nature kort zijn en niet gestyled kunnen worden, spectaculaire effecten van het lamineren verwachten. Kortom, waarschijnlijk heb je je wimperkruller niet meer nodig.

wimperlifting set

Thuis wimpers lamineren met Nanolash Lash Lift Kit – samenvatting

Thuis wimpers lamineren was tot voor kort ondenkbaar. Maar dankzij het merk Nanolash is alles veranderd. De Lash Lift Kit voor thuis is de oplossing voor duizenden vrouwen.

Met de complete en professionele producten krijg je resultaten zoals in een schoonheidssalon zonder dat je huis te verlaten. Elke vrouw zal de merkbaar dikkere, langere en gehydrateerde wimpers waarderen.

Het is de moeite waard om jezelf ervan te overtuigen dat de lamineer kit van Nanolash echt wonderen kan verrichten, ongeacht de huidige staat van de wimpers.