We reviewen cluster wimpers van Nanolash (DIY Eyelash Extensions)

Is er een definitie van perfecte wimpers? Ze moeten zeker lang, dik en gedefinieerd zijn. Moeder natuur was wat dat betreft niet voor iedereen aardig. Veel vrouwen hebben grote moeite met hun zwakke wimpers. De cluster wimpers van Nanolash (DIY Eyelash Extensions) zijn de beste oplossing!

Hoe maak je jouw natuurlijke wimpers langer en dikker?

Wimpers zijn extreem fijne haartjes. Hun levenscyclus is gemiddeld 3 tot 4 maanden. Na deze tijd vallen ze uit en maken ze plek voor nieuwe haartjes. Vrouwen hebben vaak problemen met fijne wimpers en korte lengte ervan.

Natuurlijk zien wimpers er op deze manier niet op hun best uit. Het is dan ook geen wonder dat vrouwen veel experimenteren met verschillende wimperconditioners en -mascara’s. Helaas zijn de resultaten niet altijd goed. Bovendien kan slecht geselecteerde cosmetica er ook voor zorgen dat de conditie van de wimpers nog meer achteruit gaat.

Er is een oplossing: dagelijks een strip nepwimpers plaatsen, of semipermanente wimper extensions nemen. De eerste oplossing neemt veel tijd in beslag en de tweede heeft een slechte invloed op de conditie van de wimpers.

Tegenwoordig kun je cluster wimpers kopen bij Nanolash. Deze wimpers kun je gewoon thuis gebruiken! Je brengt ze aan onder de natuurlijke wimpers, ongeveer 1 mm van de wimperlijn af. Zo beschadigen ze de natuurlijke wimpers niet. Het aanbrengen van de wimpers neemt bovendien maar 10 minuten in beslag. De wimpers zelf gaan tot 5 dagen lang mee.

Een geweldige oplossing voor vrouwen die geven om de conditie van hun wimpers en tegelijkertijd niet willen toegeven als het gaat om volume!

DIY WIMPEREXTENSIONS VOOR ZELF AANBRENGEN

DIY Lash Extensions: wat is dit voor een product?

De DIY Lash Extensions zijn helemaal nieuw op de markt. Deze cluster wimpers zijn ontwikkeld om thuis te gebruiken, en dit proces neemt weinig tijd in beslag.

DIY Eyelash Extensions zijn beschikbaar in twee versies:

  • Een single pack: 36 cluster wimpers in 3 verschillende lengtes en 8 verschillende stylen;
  • De Eyelash Extensions Kit: naast de wimpers bevat de kit ook accessoires, zoals bonder, sealer, remover en een wimper applicator tool van Nanolash.

Het duurt slechts 10 minuten om de cluster wimpers zelf aan te brengen. Het enige wat je hoeft te doen, is de bonder aan te brengen en 30-60 seconden te wachten tot hij plakkerig wordt. Pak daarna een kant-en-klare cluster en breng deze 1 mm onder de wimperlijn aan. Het wordt aanbevolen om de wimpers daarna te coaten met een sealer om de plakkerige laag te verwijderen.

Deze drie simpele stappen geven elke vrouw een verleidelijke blik!

Wat zijn de grootste voordelen van de Nanolash cluster wimpers voor thuis gebruik?

De Nanolash cluster wimpers voor DIY gebruik hebben vele voordelen. Dit wordt bevestigd door de vele positieve reviews die online te vinden zijn.

De DIY Lash Extensions zijn zacht, lichtgewicht en comfortabel in gebruik. Bovendien passen deze cluster wimpers zich perfect aan op de vorm van de ogen.

Deze premium nepwimpers zijn voorzien van de hoogste kwaliteit van vakmanschap. Ze vervormen niet (worden niet stijl) en zitten op een elastische strip die de overgang tussen de natuurlijke wimpers en de nepwimpers verbergt waardoor je niet ziet dat je nepwimpers draagt.

Het belangrijkste van deze cluster wimpers is echter dat je ze binnen 10 minuten aan kunt brengen! Je bent dus letterlijk 10 minuten af van je droom: mooie, volumineuze wimpers die de schoonheid van je ogen mooi laat zien.

diy wimperextensions

DIY Lash Extensions: een oplossing voor elke vrouw

De DIY Lash Extensions zijn zonder twijfel één van de producten die de hype die ze krijgt, echt verdient. Deze cluster wimpers geven spectaculaire resultaten binnen extreem korte tijd.

Ze zijn ontwikkeld met elke vrouw in gedachten. Je kunt zonder problemen 5 dagen lang dragen. Dankzij de cluster wimpers voor DIY gebruik is het mogelijk om zowel Russian Volume wimpers te creëren, als ook een natuurlijke look.