Twist Up The Volume Mascara van BOURJOIS

Over het algemeen bespreken we elk seizoen de nieuwste mascara waarmee fabrikanten nieuwe klanten willen interesseren en bestaande klanten willen houden. Op ons kantoor verscheen de werkelijke parel van Bourjois, Twist Up The Volume mascara, die al de harten van veel vrouwen heeft gestolen. Wat is er zo speciaal aan?

Dubbel effect van oogmake-up

Een mascara met twee verschillende effecten? Met Twist Up The Volume van Bourjois is dat geen probleem, en dat is dankzij een innovatief 2in1 borsteltje. De introductie van nieuwe mascara van Bourjois op de markt is ook een presentatie van een applicator die nog nooit werd gezien in oogmake-up. Twist Up The Volume mascara heeft een borsteltje met een speciaal mechanisme, dat de applicatie mogelijk maakt vanuit twee posities. Dit maakt het mogelijk om een product te gebruiken voor twee effecten – lengte en volume. De combinatie van beide applicaties garandeert een schitterend resultaat met maximale lengte en vol volume.

TWIST 1 voor maximale lengte

In de normale positie van de applicator is deze vrij lang en zijn de haren niet zo lang. In deze positie garandeert de borstel het tegelijk aanbrengen van het product over de gehele lengte van elke wimper. De innovatieve formule van Twist Up The Volume mascara bedekt de wimpers met een net van vezels, wat ze tijdens het aanbrengen enkele milimeters langer maakt.

TWIST 2 voor extreem volume

Twist Up The Volume MascaraDe grootste verrassing in Bourjois is vooral de bortsel die twee manieren van applicatie mogelijk maakt. Na het draaien van het mechanisme in Twist Up The Volume transformeert het in een mascara voor meer volume. De originele borstel wordt korter en dikker, waardoor de mascara een super volume geeft zonder plakken en klontjes.

Onverslaanbare mascara van Bourjois

van Bourjois is vooral een innovatie in product applicatie, wat lengte kan geven, verdikking of extreem expressieve wimpers na dubbele applicatie. Maar dat is nog niet alles. Alle Bourjois mascara’s hebben een geweldige kwaliteit, net als deze. Twist Up The Volume mascara met een intense zwarte kleur, lange houdbaarheid en een formule die veilig is voor de ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *