Hoe zie je er fris uit zonder make-up?

Je komt net uit bed en je ziet er al moe uit met donkere kringen om je ogen na een rusteloze nacht? Maak je geen zorgen! Gelukkig zijn er geweldige manieren om er fris uit te zien. En het mooiste is dat je ze thuis kunt uitproberen.

Vermoeidheid, donkere kringen rond je ogen en zwelling zijn resultaten van een rusteloze nacht. Ze ontsieren je gezicht, en we moeten ze elke morgen met een snelle make-up bedekken in een race tegen de klok. Wat kan ons helpen? Als je echt geen tijd hebt voor de ochtend routine kies dan een van deze twee adviezen. Leun voorover, zodat het hoofd dichtbij de knieën is. Je hoeft niet van elastiek te zijn om dat te doen; je moet alleen een beetje buigen vanuit je middel. Het resultaat is dat het bloed sneller naar je hoofd stroomt en de epidermale cellen ventileert. Je huid wordt meer roze en stralend. De tweede methode is de juiste kleding keuze. Als je moe bent, draag dan geen zwarte blouses, maar een in een tint die dichter bij je huidskleur ligt. Het laat je er uitgerust en vol energie uitzien.

Als je ’s ochtends wat meer tijd hebt, probeer dan andere manieren om je huid op te frissen. Het gezicht wassen in water met ijsklontjes stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat je je wakker en ontspannen voelt. Je huid wordt roze, geregenereerd en gemakkelijk. Onthoud dat beweging, vooral in de buitenlucht, niet alleen goed is voor het verbranden van calorieën. Beweging ventileert huidcellen, helpt het lichaam te reinigen van toxines (ze verlaten je lichaam via zweet) en verhoogt de endorfine niveaus. Drink elke dag minstens een liter water om het lichaam te hydrateren en het verouderingsproces te vertragen. Een gehydrateerde huid ziet er jonger en mooier uit.

Vergeet niet om een glas water te drink op de lege maag als je net opstaat. Dit zal je stofwisseling op gang brengen. Op welke andere manier kun je de donkere kringen rond je ogen laten verdwijnen na een rusteloe nacht? Doe twee lepes 10 minuten in de vriezer. Leg deze dan op de huid rond de ogen en de oogleden. De bloedsomloop zal verbeteren, donkere kringen en zwelling verdwijnt en de huid ziet er fris en stralend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *