Lente – zomer 2016 trends in make-up

In de lente/zomer 2016 seizoen zal het belangrijkste bij make-up zijn… gebrek aan perfectie. Het is vooral merkbaar bij oogmake-up en het aanbrengen van eyeliner en oogschaduw. Klassieke rechte lijnen op de oogleden zijn uit de tijd. Die plek is overgenomen door dikke, onregelmatige en extravagante lijnen in verschillende kleuren. Zeer modieus zijn vlekken en stippen in de buitenste ooghoeken en op de oogleden. Expressieve lijnen kunnen direct onder de wenkbrauw boog en op de vouw in het ooglid worden getekend.

2016 zal worden gedomineerd door matte lippen. We kunnen glimmende of glanzende bestanddelen en deeltjes in lippenstift vergeten. De nieuwste trend is lippen zonder glans, maar bedekt met lippenstift in intense kleuren. We kunnen een grote comeback verwachten van het zogenaamde ‘ombre’ effect op de lippen. Dit jaar zal worden gedomineerd door rood, bordeaux, blauw en goud, die perfect passen bij een subtiele oogmake-up en zogenaamde ‘no make-up’.

Een ander schoonheidsnieuwtje in het lente/zomer seizoen is zeer lange wimpers. En het gaat niet alleen om individuele valse wimpers of strips. We kunnen wimpers tekenen met eyeliner of oogpotlood. Dit geeft de mogelijkheid om allerlei typen en vormen te creëren. Als we kiezen voor lange, zwarte en interessante wimpers, moet de rest van de make-up ingetogen zijn.

Zwarte wimpers staan geweldig met de volgende trend van 2016, en dat is zwarte oogschaduw. Het kan op het ooglid of boven de vouw worden aangebracht als lijnen of grote stippen. Gemengd boven het ooglid geeft het een sterk effect – perfect voor dappere meiden. Daarnaast zullen we oogmake-up zien in een Bollywood of rock ‘n’ roll stijl. Een wilde look kan verzacht worden met een beetje glitter pigment in de binnenste ooghoek./p>

Lente en zomer zijn de tijd voor intense en sappige kleuren. Hetzelfde geldt voor make-up. In 2016 zal het meest modieus zijn de multicolor oogmake-up; blauw, zeegroen en roze voeren de boventoon. Ze moeten herinneren aan frisheid, energie, plezier en het lenteklimaat. Maar deze make-up is ook weer voor dappere meiden.

Een van de meer interessante make-up trends is glitter op het ooglid. Met de eyeliner of oogschaduw kunnen we een kleurrijke en trendy look maken. Glitter moet worden aangebracht op het hele ooglid en daarboven, langs de wimperlijn of in de ooghoeken. Als we kiezen voor het kopen van deze cosmetica moeten we ook een goede remover kopen die de kleine deeltjes verwijdert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *