Slim Lipstick Rich van Pierre Rene geeft een half matte afwerking

Make-up is nooit perfect zonder lippenstift. Het merk Pierre Rene kent deze regel zeer goed, en dat is waarom ze geweldige lippenstift creëerden: Slim Lipstick Rich en Slim Lipstick Soft. De collectie bevat 23 kleuren, dus iedereen kan haar eigen en perfecte kleur ontdekken. Laten we kijken hoe de lippenstift van Pierre Rene is.

Slim Lipstick Rich van Pierre Rene geeft een half matte afwerking. De lippenstift is zeer gepigmenteerd en waterproof. Ze geven een intense kleur, langdurig effect en perfecte dekking. Deze cosmetica moet in twee lagen worden aangebracht met een kwastje. Slim Lipstick Rich is er in rood, perzik, bruin en bramen kleuren. Slim Lipstick Soft echter hydrateert en maakt de lippen zachter. Daarnaast beschermt het de delicate huid van de lippen tegen uitdroging en zonnestralen. Slim Lipstick Soft heeft een crčmige textuur en subtiele geur. De cosmetica uit deze collectie moet in twee lagen worden aangebracht met een kwastje. Slim Lipstick Soft bevat de kleuren nude, rood en roze, elke daarvan met glitter.

Slim Lipstick Rich en Slim Lipstick Soft van Pierre Rene zitten in zwarte flesjes met een transparante dop. De stick komt eruit de aan de bodem te draaien. De schuine stick maakt het gemakkelijker om aan te brengen, omdat we het gewoon kunnen aanpassen aan de vorm van de lippen. De lippenstift in deze collectie bevat natuurlijke ingrediënten: mica, silicium, ijzeroxide, hydraterende en verzachtende was en plantaardige oliën. In hun samenstelling vinden we ook parabenen, vloeibare paraffine, alcohol en aroma’s.

Wat doen we als we de Pierre Rene lippenstift langer willen laten houden en er mooier uit laten zien? We moeten de huid van onze lippen voorbereiden. Daarvoor maken we een suiker scrub. Een theelepel van suiker mengen met een theelepel honing. Dit mengsel zal de dode huidcellen verwijderen en de huid voeden en hydrateren. Nu kunnen we lippenbalsem aanbrengen, en als het geabsorbeerd is – Pierre Rene lippenstift. Als we de houdbaarheid van de cosmetica willen verlengen, leggen we een tissue op de lippen en brengen matte of transparante poeder aan. Net voor het aanbrengen van de Slim Lipstick Soft kun je de lippen bedekken met foundation of make-up basis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *