Nieuwe L’Oreal foundation True Match

De nieuwe L’Oreal True Match foundation wordt aanbevolen voor alle vrouwen, vooral die met een gevoelige of droge huid die unieke bescherming nodig heeft in de winter. De cosmetica bevat glycerine en vitamine E5 en B5. Het eerste ingrediënt, glycerine, hydrateert de huid, geeft een comfortabel gevoel, vermindert droge huid en voorkomt bevriezing. Vitamine E vertraagt verouderingsprocessen in de huid en maakt rimpels gladder, terwijl vitamine B5 irritaties kalmeert en de conditie van de huid verzorgt. L’Oreal True Match foundation bestaat uit speciale pigmenten die de huid een stralende en natuurlijke look geven. Het zorgt ook voor correctie van de teint in de winter. Daarnaast vindt je in de samenstelling essentiële oliën, die het aanbrengen gemakkelijker maken, egale teint bieden en het dragen comfortabel maken. Het beschermt ook de epidermis tegen schade en beschermt de huid tegen zonnestralen en lage temperaturen.

De nieuwe foundation van L’Oreal, True Match, is erg gemakkelijk aan te brengen. De verpakking heeft een pompje die je de hoeveelheid product geeft die je nodig hebt. Breng een portie foundation aan in je hand – het product wordt meer plastic en het aanbrengen gemakkelijker. Verdeel de cosmetica met een sponsje of een platte kwast. De applicators moeten droog en schoon zijn voor het aanbrengen van de foundation. Een laag van dit product is genoeg om een professionele make-up aan te brengen en alle imperfecties (verkleuringen, donkere kringen rond de ogen, vlekken of spataderen) te bedekken.

L’Oreal True Match foundation is beschikbaar in negen kleuren: Nude Ivory, Vanilla, Rose Beige, Nude Beige, Nude Sand, Honey, Golden Beige, Golden Natural en Golden Sand.
Volgens de fabrikant paste elke kleur perfect bij de huidskleur. Om het kiezen makkelijker te maken heeft de fabrikant een speciale applicatie. Hier kun je je huidskleur en teint invullen en de perfecte match maken met de foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *