Antiverouderingsmake-up. Hoe doe je een verjongende make-up?

Wanneer je in de spiegel kijkt, ben je dan bang dat je er oud uitziet? Denk je dat de enige oplossing voor huidveroudering plastische chirurgie is? Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is vaak genoeg om een make-up op te doen om er een paar jaartjes jonger uit te zien. De verjongende make-up helpt om rimpels te verbergen en de teint te verhelderen. Hoe doe je dat? Laten we eens kijken.

Hoe maak je een verjongende make-up? Foundation

Begin je verjongende make-up met het kiezen van de juiste foundation. In dit geval is het de moeite waard om te gaan voor dikke, romige foundations die bedoeld zijn voor de rijpere huid. De anti-rimpel foundation moet vochtinbrengende en voedende eigenschappen hebben -zwaar en vettig zijn. Dit type cosmetica heeft ook een highlighting effect, wat zich manifesteert in het vermogen om het licht van de refractie van de huid te reflecteren.

Hoe maak je een verjongende make-up? Concealer

Helpt je om zichtbare rimpels te verbergen. Gebruik hiervoor een cosmetisch product met een licht gelige tint en breng het zo hoog mogelijk aan – net onder de wimperrand, waardoor het effect van vermoeide ogen wordt verhuld. De beste keuze is een vloeibare concealer, die gemakkelijk kan worden gewreven met een borstel, waardoor het precies de rimpels onder de ogen vult.

Hoe maak je een verjongende make-up? Poeder

Voor een gezonde en jongere blos moet je een poeder in een rooskleurige tint gebruiken. Breng het met een grote borstel op het hele gezicht aan.

Hoe maak je een verjongende make-up? Blush

Een wangblush is ontworpen om de huid een gezonde uitstraling te geven, dus wees niet bang om het te gebruiken. Zorg ervoor dat je producten in intens oranje of roze kleuren gebruikt en wees royaal als je ze gebruikt.

Hoe maak je een verjongende make-up? Lipgloss

Een krachtige lip make-up met een intense kleur zal de aandacht afleiden van de rimpels in de oogcontouren. Daarom is een lipgloss een onmisbaar element van de verjongende make-up.

Hoe maak je een verjongende make-up? Ogen

Oudere vrouwen moeten oogschaduw, eyeliner en mascara gebruiken. De meest aanbevolen tinten zijn lichtroze en marineblauw. Een zwarte eyeliner vergroot het oog visueel, mits correct toegepast. Breng het dus aan op de wimperlijn en verdeel het naar buiten en naar boven in de buitenste ooghoek. De hele look wordt afgemaakt met een royale laag mascara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *