Oogmake-up met een viltstift! Eyeliner Maybelline Master Graphic.

Het aanbrengen van eyeliner kan soms best een uitdaging zijn. Vooral voor wie nog nooit eyeliner heeft gebruikt. Gelukkig komt Maybelline ons redden, zowel beginners als professionele make-up artiesten, met Maybelline Master Graphic – eyeliner in een viltstift.

Maybelline Master Graphic doet me denken aan een viltstift: het heeft een puntige punt, geeft een expressieve kleur en heeft een dop tegen uitdrogen. Met één soepele beweging van Maybelline eyeliner creëren we een lijn in elke vorm. Door de punt op een bepaalde manier te plaatsen maken we een dikke of dunne lijn, recht of een zogenaamde cat-eye. Als je enige artistieke talenten hebt moet het gebruik van deze eyeliner geen probleem zijn.

MaybellineMaybelline Master Graphic eyeliner heeft een diep zwarte kleur eroogt snel. Je moet wel oppassen dat de eyeliner geen afdruk achterlaat op het ooglid. Daarom moet je een make up basis Maybelline Master Graphic eyeliner blijft lang zitten op de huid, wordt niet uitgeveegd en de kleur vervaagt niet. Het is de perfecte aanvulling op een smokey eye of nude make-up.

Hoe gebruik je Maybelline Master Graphic? Na het aanbrengen van de make-up basis en oogschaduw kun je verder gaan met eyeliner. Steun de elleboog op een plat oppervlak en plaat je hand tegen je wang. Trek een lijn zo dicht mogelijk bij de wimpers met vloeiende beweging. Als het je eerste keer is dat je de eyeliner gebruikt, kun je beginnen met stippen te zetten langs de wimperlijn en ze dan met elkaar te verbinden. Om het ‘staartje’ te maken breng je de lijn naar boven om de ogen optisch groter te maken; op de buitenste ooghoek kun je een stukje tape plakken of een theelepel vasthouden. Deze truc maakt het aanbrengen van oogmake-up veel gemakkelijker. Weet je niet wat voor lijn je moet maken? Dit jaar is het erg populair om dikke lijnen te maken die eindigen in een stip. Klassieke lijnen staan goed bij elk oog. De keuze is aan jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *