Hoe kies je de beste wenkbrauwzeep? Top 5 wenkbrauwzeep

Ben je op zoek naar een wenkbrauwzeep om je wenkbrauwen urenlang in model te houden maar ze ook te voeden? Je bent hier aan het juiste adres! We hebben een lijst samengesteld met de 5 beste wenkbrauwzepen allertijden. Lees meer over deze unieke make-upproducten voor de wenkbrauwen, geliefd door vrouwen van over de hele wereld en vind de perfecte voor jou. Welke wenkbrauwzeep kies jij?

De beste wenkbrauwzeep: welke kies je?

Een goede wenkbrauwzeep vervangt gel, wax, pomade en zelfs het lamineren van je wenkbrauwen. Het stylen van de wenkbrauwen met zeep ziet er glamorous uit en je hoeft er niet heel ervaren in te zijn. Borstel je wenkbrauwen simpelweg met een kleine hoeveelheid zeep. Een methode voor geweldige make-up elke dag, maar ook een manier om make-up met potlood, poeder of een ander product te fixeren. Wenkbrauwzeep helpt je om de fashionable ‘fluffy wenkbrauwen’ te creëren. Deze wenkbrauwen veroveren niet alleen de catwalk, maar het hele internet. Welke wenkbrauwzeep kies je? De keus is niet eenvoudig.. laat je leiden door goede ingrediënten, langhoudende effecten en een formule die niet overbelast.

Bekijk onze top 5 beste wenkbrauwzeep en kies degene die het best aansluit bij jouw behoeften.

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

nanobrow eyebrow styling soap

Inhoud: 30 gram

De Nanobrow Eyebrow Styling Soap is de meest krachtige wenkbrauwzeep. Dit unieke stylingproduct voor de wenkbrauwen kan met alle make-uptechnieken aangebracht worden. De fles bevat 30 gram en gaat lang mee (de inhoud is het grootst onder de wenkbrauwzepen). Hij lift, temt en vormt elke wenkbrauwhaar en geeft je de fluffy look waar je altijd van gedroomd hebt. De gelachtige formule is makkelijk aan te brengen, bevat geen rommel en biedt extreem langhoudende fixatie. Je wenkbrauwen zien er vol en gedefinieerd uit, met maximaal volume dat de hele dag zichtbaar blijft. Dit is één van de eerste producten die alle typen wenkbrauwen een gelamineerd effect geeft (van dunne, nauwelijks zichtbare tot dikke, onhandelbare wenkbrauwen). Het product is langhoudend en gemaakt van ingrediënten van topkwaliteit. Glycerine, de basis van de formule, geeft niet alleen volume maar hydrateert de wenkbrauwen ook, beschermt ze tegen beschadiging, breken en haaruitval. De Nanobrow Eyebrow Styling Soap heeft een speciaal gevormde spoolie om de wenkbrauwen makkelijk te vormen. De gebogen spoolie bereikt elke haar, zelfs de kortste. De lichtgewicht, gelachtige formule overbelast de fijne wenkbrauwharen niet. Hij laat geen strepen, klontjes of wit achter en plakt niet. Je hebt geen water nodig om het product aan te brengen, je kunt het vanuit de fles direct op je wenkbrauwen gebruiken. Het werkt ook goed in combinatie met andere make-upproducten voor de wenkbrauwen.

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website nanobrow.nl

Voordelen: natuurlijke ingrediënten, ontwerp, eenvoudig gebruik, geen water nodig, handige verpakking, nauwkeurige spoolie, hydraterende formule, blijft urenlang zitten, laat geen witte strepen en klontjes achter.

Nadelen: 

2. Lash Brow Soap Brows

Inhoud: 25 gram

De Lash Brow Soap Brows verbetert de wenkbrauwen en behoudt hun vorm voor de komende uren. De formule lijkt op gel/wax en biedt sterke fixatie. De zeep houdt de wenkbrauwharen de hele dag op de juiste plek, je hoeft ze niet bij te werken. Hij is ontwikkeld om zelfs de meest onhandelbare wenkbrauwen te temmen. Het werkt goed op dikke en onhandelbare wenkbrauwharen. De formule van de Lash Brow Soap Brows bevat geurstoffen die, volgens de fabrikant, het gebruik van dit product verrijken met een fijne geur. Er is geen water nodig om dit product te kunnen gebruiken. Het product is geweldvrij, geschikt voor vegans en bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten.

Voordelen: grote verpakking, hydraterende formule, geen water nodig, blijft urenlang zitten, laat geen witte strepen achter en plakt niet.

Nadelen: 

3. Lamel Insta Brow Fixing Soap

Inhoud: 13 gram

Lamel Insta Brow Fixing Soap voedt de wenkbrauwharen en behoudt hun elegante look urenlang. De wenkbrauwen zien er perfect en volumineus uit, het ‘fluffy’ effect. De transparante formule werkt goed met andere make-upproducten voor de wenkbrauwen, van potloden tot wenkbrauwpoeders. De Lamel Insta Brow Fixing Soap laat je jouw wenkbrauwen in de gewenste vorm en richting stylen. De wenkbrauwen glanzen meer, zijn gedefinieerd en hebben volume. De zeep bevat een spoolie met gebogen punt.

Voordelen: laat geen witte strepen en klontjes achter, geweldig ontwerp, handige verpakking, nauwkeurige spoolie.

Nadelen: niet heel duurzaam, water nodig voor gebruik.

4. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Inhoud: 8 gram

De Anastasia Beverly Hills wenkbrauwzeep lijkt op wax en wordt gebruikt om de wenkbrauwen te vormen en stylen. De wax heeft een gemiddelde fixatie en houdt de wenkbrauwen op hun plek voor een fluffy, veerachtige look. Hij levert medium hold, maar wel een natuurlijke. Hij blijft een aantal uur op de wenkbrauwen zitten. Ondanks de zwaardere formule heb je geen water nodig om het product te kunnen gebruiken. Het product biedt direct effect, goed voor fijne, dunne wenkbrauwen. Het product is geweldvrij en veganistisch. De formule is op waterbasis en bevat geen ingrediënten die de poriën verstoppen (en geen parabenen en oliën). De Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax Soap zit in een mooie goud-met-roze verpakking.

Voordelen: natuurlijke ingrediënten, eenvoudig gebruik, handige verpakking, geweldig ontwerp, hydraterende formule, geen water nodig.

Nadelen: minder duurzaam, kleine inhoud.

5. West Barn Co. Soap Brow

Inhoud: 25 gram

Deze wenkbrauwzeep is one of a kind en populair vanwege de veelzijdigheid, hij werkt op alle typen wenkbrauwen. De West Barn Co. Brow Soap helpt je jouw wenkbrauwen stylen zoals jij wil. Deze wenkbrauwzeep wordt door make-upartiesten gebruikt, vanwege de hydraterende ingrediënten die de huid en haartjes voeden. Hij bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. De fabrikant verzekert gehydrateerde haren en huid, en tegelijkertijd lange fixatie. Hij is niet zo sterk als de bovenstaande producten maar heeft vergelijkbare eigenschappen: maakt zachter, fixeert en houdt de wenkbrauwen op zijn plek.

Voordelen: grote inhoud, natuurlijke ingrediënten, geweldig ontwerp, handige verpakking, hydraterende formule.

Nadelen: laat witte strepen achter, droge formule, water vereist, minder duurzaam.