Tweexy. Manicure wordt simpel met deze gadget!

Perfecte nagels is een teken van schoonheid bij vrouwen. Hoewel het grootste mysterie van elke vrouw is hoe dit uit te voeren – het is moeilijk, kost tijd en is een precies werkje. Het enige alternatief is om een manicure te laten doen bij een schoonheidssalon. Maar wat als we het liever thuis willen doen? Laat ons je voorstellen aan Tweexy – miniatuur gadget voor een thuis manicure.

Thuis je nagels lakken heeft voor- en nadelen. Aan de enige kant kunnen we onze manicure perfect naar ons eigen inzicht doen, maar aan de andere kan is het een rot klusje. Er komen steeds meer trucjes die nagels lakken makkelijker moeten maken, zoals sneldrogende nagellak, gemakkelijker te verwijderen, die onder de nagel komen of extreme versieringen. En wat dacht je van het flesje dat moeilijk is vast te houden met gelakte nagels? Het antwoord is de Tweexy!

De fabrikant van deze innovatieve gadget heeft een van de grootste problemen van vrouwen over de hele wereld opgelost, voor iedereen die haar eigen manicure doet. Je hoeft niet te zoeken naar de beste plek om je nagels te lakken. Met tweexy kun je je nagels zelfs lakken tijdens een picnick of in de trein, of in je favoriete stoel voor de televisie. Hoe werkt het? Het blijkt dat de innovatie van deze gadget schuilgaat in de simpelheid.

Tweexy is een silicone houder voor een nagellakflesje, die op de vingers wordt geplaatst als een ring. Twee zachte siliconen ringen passen zich aan de vorm van je vinger aan en verzekeren stevigheid. De hele vorm van de Tweexy is echter zo gemaakt dat het elk formaat nagellakflesje veilig kan houden zonder dat het omvalt. Tweexy is een veilige, gemakkelijke en goed doordachte gadget.

De Tweexy komt langzaam naar Europa vanuit de USA waar het nu op de top van zijn populariteit is. De gadget kan online worden gekocht voor zo’n € 14. Sommige mensen vinden dit veel teveel en wachten op de Chinese vergelijkbare producten. Voor anderen staat de prijs in verhouding tot de innovatie en bruikbaarheid van dit product. Er moet gezegd worden dat met deze oplossing die het gebruik van nagellakflesjes vergemakkelijkt zeker applaus verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *