Valse wimpertrosjes? Bekijk de ranglijst van de beste producten!

Bestaan perfecte wimpers? Zeker niet. De omlijsting van het oog en het uiterlijk ervan is voor elke vrouw anders. Maar elke vrouw wil één ding: lange en dikke wimpers met een mooie krul. Dankzij de kant-en-klare wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing kan elke vrouw dit effect bereiken zonder haar huis te verlaten. Maar welke blijken de beste te zijn?

Ranglijst van kant-en-klare wimpertrosjes – waarom werd dit gemaakt?

Vrouwen zijn altijd op zoek naar manieren om hun wimpers er beter uit te laten zien en meer definitie te geven. Helaas is Moeder Natuur zelden vriendelijk in dit opzicht. Natuurlijke wimpers zijn bijna altijd zwak en dun en hebben de neiging om uit te vallen.

Verschillende mascara’s leveren niet altijd bevredigende resultaten en semipermanente wimperextensions zijn niet voor elke vrouw een optie. Sinds de ontwikkeling van wimpertrosjes voor thuisgebruik heeft er een ware revolutie plaatsgevonden.

Vrouwen haastten zich om doosjes met kant-en-klare wimpertrosjes te kopen en probeerden ze thuis aan te brengen. Daarom is de bovengenoemde ranglijst opgesteld.

Het bevat alleen de wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassingen die aandacht verdienen. Ze krijgen positieve reviews van vrouwen die geïnteresseerd zijn in doe-het-zelf wimperextensions thuis, maar onderscheiden zich ook van de concurrentie.

Ranglijst van valse wimpertrosjes voor thuis – TOP 5

Hoewel je op de beautymarkt eindeloos veel producten kunt vinden om je wimpers te verlengen, zijn ze niet allemaal even goed. Wimpers voor doe-het-zelf toepassing moeten duurzaam zijn, gemakkelijk aan te brengen en je moet er bevredigende resultaten mee kunnen bereiken. Welke wimpertrosjes voldoen aan al deze criteria?

1. Nanolash wimpertrosjes – Doe-het-zelf wimperextensions

De eerste plaats in onze TOP 5 ranglijst van de beste kant-en-klare wimpertrosjes voor doe-het-zelf wimperextensions is voor het product van het merk Nanolash. Doe-het-zelf wimperextensions zijn kant-en-klare wimpertrosjes die gemakkelijk thuis kunnen worden aangebracht. Volgens de producent duurt het aanbrengen niet langer dan 10 minuten. Deze bewering wordt bevestigd door de reviews van veel tevreden vrouwen.

Deze valse wimpertrosjes voor thuis kunnen voldoen aan de verwachtingen van de moderne vrouw. Hun grootste voordelen zijn onder andere:

  • zachtheid – DIY Lash Extensions zijn vrijwel onzichtbaar wanneer ze gedragen worden;
  • esthetiek – doe-het-zelf valse wimpers van Nanolash bootsen de natuurlijke wimpers perfect na;
  • variëteit – er zijn 8 stijlen wimpertrosjes om uit te kiezen, en één doosje bevat wimpers in 3 lengtes: 10, 12 en 14 mm;
  • dierproefvrij – dit is ook een zeer belangrijke factor voor veel vrouwen.

Natuurlijk houden de voordelen van DIY Lash Extensions van Nanolash hier niet op. De fabrikant verklaart dat de effecten van één enkele toepassing tot 5 dagen kunnen aanhouden. Sommige vrouwen beweren echter in hun online reviews dat als je het product goed verzorgt, het veel langer blijft zitten.

Je moet ook weten dat je een complete set voor wimperextensions thuis kunt krijgen. Naast de kant-en-klare wimpertrosjes bevat de set andere noodzakelijke accessoires zoals een bindmiddel, een remover, een dichtingsmiddel en een speciale pincet.

Dit alles in overweging nemend, is er geen twijfel mogelijk waarom doe-het-zelf wimperextensions van Nanolash de eerste plaats in de ranglijst verdienen.

2. Lila St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit biedt kant-en-klare valse wimpers waarmee je ze thuis kunt aanbrengen. Deze wimpertrosjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 10 tot zelfs 16 mm. Hiermee kun je zowel volumineuze wimpers creëren zoals Russian Volume, maar ook zachte wimper looks. Je kunt de Lilac St Intro Starter Kit trosjes naar keuze bijstellen tot je bevredigende resultaten krijgt.

De wimpertrosjes van Lilac St. cluster zijn onconventioneel en kleurrijk, maar hun verpakking is extreem klein en superduur. Een navulling bevat slechts 10 trosjes, wat zorgt voor slechts één toepassing. Hun kwaliteit is goed, voor deze prijs kun je een doosje wimpertrosjes van betere kwaliteit krijgen.

Zowel lijm als een pincet zijn inbegrepen in de set, dus het aanbrengen van deze wimpers zou vrij eenvoudig moeten zijn. De Lilac St Intro Starter Kit zorgt voor:

  • een natuurlijke look – de dunne en fijne haartjes passen goed bij de natuurlijke wimpers;
  • lichtheid – net als de Nanolash wimpertrosjes zijn ook deze trosjes niet op te merken wanneer ze gedragen worden;
  • variëteit – wat hier speciale lof verdient, is de variëteit aan maten waarmee je elke stijl kunt creëren die je maar wilt.

Bij de Lilac St Intro Starter Kit valse wimpers hoef je ze niet uit te doen om te slapen. De beloofde duurzaamheid wordt geschat op enkele dagen. Natuurlijk hangt veel af van hoe je je valse wimpers verzorgt.

Helaas is het niet het beste product in deze ranglijst. DIY Lash Extensions zorgen voor dezelfde voordelen, plus het effect van één enkele toepassing kan tot 5 dagen duren, ongeacht de omstandigheden.

3. Glamnetic Lash Extensions Kit

Glamnetic Lash Extensions Kit zijn kant-en-klare wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing. De fabrikant garandeert dat je in slechts 5 minuten een perfect resultaat kunt bereiken.

Het is een feit dat de doe-het-zelf trosjes van Glamnetic de indruk wekken flexibel te zijn. Ze onderscheiden zich door:

  • duurzaamheid – deze trosjes gaan tot 5 dagen mee;
  • een flexibele zwarte strip – hierdoor is het mogelijk om de verbindingslijnen slim te camoufleren;

Tegelijkertijd moeten de natuurlijke wimpers op de juiste manier worden geprepareerd om te kunnen fuseren met de wimpertrosjes van Glamnetic. Een goede make-upremover is hier niet genoeg. De fabrikant raadt aan om de wimpers voor het aanbrengen te krullen met een wimperkruller. Ook is de nazorg in dit geval veel veeleisender. Wimpers moeten worden geborsteld en slapen wordt alleen aanbevolen in specifieke posities. Dus hoewel het aanbrengen van deze wimpertrosjes gemakkelijk is, is het niet meer zo handig om ze langer dan een dag te dragen.

De voordelen van deze wimpertrosjes? Ze vertonen ook overeenkomsten met die van Nanolash. Het lijkt erop dat de Glamnetic wimperextension set niets bijzonders biedt. Bovendien is het vrij duur, in vergelijking met de betere en aantrekkelijker geprijsde DIY Lash Extensions.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT biedt verschillende maten valse wimpers om uit te kiezen. Dit vertaalt zich weer in enorme styling mogelijkheden voor de wimpers. Vrouwen kunnen ervoor kiezen om een Hollywood Volume look te creëren of hun ogen zachtjes te accentueren.

In de kit zitten niet alleen de trosjes, maar ook een applicator, lijm en een dichtingsmiddel om de kleverige laag te helpen verwijderen.

Ardell X-tended Wear Lash System KIT wimpers zijn erg populair onder vrouwen. Er is echter ook geen tekort aan negatieve reviews. Gebruikers zijn nogal ontevreden over de hoge prijs en de slechte doeltreffendheid van de producten. Daarnaast zijn de kwaliteit van de wimpers zelf en de esthetiek van de afwerking van Ardell wimpertrosjes in overeenstemming met hun prijs. Hoewel deze wimpers in kleine trosjes zitten, kunnen ze een vals ogend effect geven.

5. LLBA DIY Lash Extension Kit

Op de laatste plaats van de TOP 5 beste producten voor doe-het-zelf wimperextensions thuis staat LLBA DIY Lash Extension Kit. Deze wimpers zijn ook ontworpen om thuis aan te brengen en geven je een natuurlijk resultaat.

LLBA DIY Lash Extensions Kit wimpers zijn er in verschillende maten om uit te kiezen. In tegenstelling tot de Nanolash wimpertrosjes vind je hier echter alleen wimpers in één specifieke lengte in één verpakking. Hierdoor zijn de styling opties iets beperkter dan bij de wimpertrosjes van Nanolash.

Het is ook belangrijk om op te merken dat de navulverpakkingen variëren in het aantal trosjes binnenin, ondanks dat de prijzen suggereren dat er een behoorlijk aantal in elke stijl moet in zitten. Het volgende belangrijke punt is dat je voor sommige wimpertrosjes eerst een wimperkruller moet gebruiken.

LLBA DIY Lash Extensions Kit wimpers komen ook in een set. Als je hiervoor kiest, ontvang je ook een lijm en een applicator.

LLBA DIY Lash Extensions Kit sluit de lijst af van de beste producten om thuis wimpers te stylen. Deze valse wimpers zijn niet zo duurzaam en gebruiksvriendelijk als Nanolash DIY Lash Extensions. Toch kunnen we gerust zeggen dat ze aan iets lagere verwachtingen moeten voldoen.

Ranglijst van kant-en-klare wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing thuis – welke zijn de moeite waard om te kiezen?

Het valt niet te ontkennen dat de keuze van kant-en-klare wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing thuis voor veel vrouwen een echte uitdaging kan zijn. Daarom is de bovenstaande ranglijst gemaakt, om deze taak te vergemakkelijken.

Natuurlijk heeft elk van de genoemde producten veel voordelen. De toepassing van kant-en-klare trosjes moet uiterst eenvoudig zijn en in slechts enkele minuten gebeuren. Je moet echter analyseren waar je het meest om geeft.

DIY Lash Extensions van Nanolash lijken de onbetwiste leider te zijn op het gebied van wimperextensions thuis. Deze wimpertrosjes worden geleverd met
3 lengtes in één doos en bovendien maar liefst 8 verschillende stijlen om uit te kiezen. Bovendien kun je met deze wimpertrosjes een wimper look creëren die tot 5 dagen blijft zitten.

Hiermee kun je elke wimper stijl creëren die er niet alleen spectaculair uitziet, maar ook lang houdt. De uiteindelijke beslissing is echter aan jou en je moet in de eerste plaats rekening houden met je behoeften en verwachtingen.