De 5 beste wenkbrauwgels op de markt

Wenkbrauwgel is een must-have voor iedere makeup liefhebber. Weet je niet zeker hoe je de beste kunt uitkiezen? Dit is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, want we hebben een lijst van de 5 beste gels gemaakt waar je eens naar kunt kijken. Ontdek zo welke het waard zijn om te kopen!

Wenkbrauwgels zijn er in allerlei verschillende kleuren en zelfs in doorzichtige versies. De intense kleuren zijn handig als je expressieve, maar tegelijkertijd natuurlijke makeup wilt dragen. Met goed-gevormde wenkbrauwen zal jij je zelfverzekerder voelen en hoef je niet iedere 5 minuten naar de spiegel te rennen om te kijken of jij je makeup moet bijwerken.

De 5 beste gels voor wenkbrauwstyling

1# NANOBROW LAMINATION GEL- een kampioen onder de andere gels

nanobrow lamination gel

Deze opmerkelijke, gekleurde wenkbrauwgel is de meest voor de hand liggende keuze onder de vrouwen. Je kunt deze in 4 verschillende tinten krijgen, waaronder een heldere variant. Kies een die bij je eigenschappen past of combineer een kleur met de doorzichtige versie, waarmee je de hele dag van je schitterende makeup kunt genieten! De formule van de gel droogt goed op en zet de haartjes vast, waardoor je als het ware een gelamineerd effect krijgt bij je wenkbrauwen. Je hoeft hiervoor niet eens je huis te verlaten! De speciale en fijne textuur van de gel gecombineerd met een handige plastic spoolie zal de haartjes vlekkeloos en elegant stijlen. De gel kan lang gedragen worden en is ontzettend precies, waardoor zelfs de meest onhandelbare haartjes in vorm gebvracht kunnen worden. Hierbij zorgt de toevoeging van castor olie ervoor dat de haartjes worden gevoed, gehydrateerd en beschermd tegen schade. De gel is perfect om je wenkbrauwen mooi te maken als je er al makeup op hebt aangebracht of gewoon op zichzelf. Je kan nu eindelijk je makeup als een professional doen zonder je tijd te verspillen aan saaie wenkbrauwstyling. De expressieve, prachtige en elegante uitstraling van je wenkbrauwen zal 24 uur aanhouden. Nanobrow Laminatie Gel werkt voor ieder wenkbrauwtype, ongeacht de maat of dikte ervan. Het product is perfect voor iedere makeup fan! Geen wonder dat het zo’n favoriet is geworden onder velen consumenten over de hele wereld. Het is ontzettend makkelijk in gebruik: breng gewoon de gel aan op je blote of opgemaakte wenkbrauwen met de fijne spoolie. De plastic borstel kamt, scheidt and stijlt de haartjes precies. Voor een stevigere grip kan je het beste de haartjes eerst terugkammen en dan in de richting van de haargroei kammen. Hierbij krijg je zeker weten een indrukwekkend resultaat! De prijs van het product staat goed in verhouding tot de fantastische qualiteit ervan. Al helemaal als je de onmiskenbare resultaten van de gel meeneemt, heb je echt een kampioen op de schoonheidsmarkt!

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website nanobrow.nl

2# Chanel Le Gel Sourcils- een langdurige wenkbrauwgel

Door het gebruik van deze gel kan je zelfs de meest tegenwerkende haartjes mooi accentueren. De gel zet ze goed vast voor de hele dag, waardoor de echte en natuurlijke schoonheid ervan naar boven komt. Zorg voor uitmuntende wenkbrauw makeup iedere keer weer met dit product. De unieke, kegelvormige borstel zorgt ervoor dat je de gel heel precies kunt aanbrengen. Het product is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je zeker weet dat je een vindt die goed bij je past. De textuur van de gel is makkelijk aan te brengen op je huid, waardoor je een spectaculair effect krijgt dat nog urenlang duurt! Breng de gel aan met korte bewegingen omhoog vanaf de start van de wenkbrauw. Werk ook met het borsteltje in de richting van de haargroei. Je moet misschien iets meer betalen voor deze gel, maar het is de prijs zeker weten waard!

3# ILIA Beauty Essential Brow- een natuurlijke wenkbrauwgel

Dit speciale product is ontworpen om bij ieder wenkbrauwhaar en huidtype te passen. Je hoeft alleen maar met snelle bewegingen door je haartjes te kammen in de richting van de haargroei. De dubbele zijde van de kam heeft zowel korte als lange borstelharen, zodat je makkelijk kunt wisselen hiertussen afhankelijk van het gewenste resultaat. Deze lichte gel komt alleen in natuurlijke tinten, maar de intensiteit hiervan kan je makkelijk zelf bepalen. Het product is een combinatie van pure, natuurlijke ingrediënten in een lichte, crème-achtige formule. Deze gel laat ook geen schilferig resultaat, klonten of overbelasting achter voor de haartjes, maar zorgt goed voor de wenkbrauwen en biedt gebruikers een snel en makkelijk gebruik ervan. Deze wenkbrauwgel is perfect voor mensen die graag vegan en natuurvriendelijke producten willen gebruiken.

4# Bobbi Brown NATURAL BROW SHAPER – een verzorgende wenkbrauwgel

Deze kneedbare wenkbrauwgel vormt jouw wenkbrauwen in een oogwenk. Het tilt de haren op, verdikt en verstevigd deze, waardoor ze makkelijk beweegbaar worden en zo beter te stijlen zijn. De boog van je wenkbrauwen zal eindelijk mooi benadrukt worden en de dunnere plekken worden gecamoufleerd! De lichte formule is verkrijgbaar in een paar natuurlijke tinten. Breng het product zachtjes aan op de wenkbrauwen, waarmee je al gauw het gewenste effect zal bereiken. De comfortabele, taps toelopende vorm van de applicator zorgt voor een precieze en makkelijke aanbreng van het product. Brow Conditioning Complex zorgt voor de wenkbrauwen dankzij de castor olie en kokosnoot olie. Om het effect van het product te versterken, kan je dit het beste bovenop je makeup met wenkbrauwpoeder of potlood gebruiken. Deze gel is zeker niet de goedkoopste, maar het werkt perfect!

5# Charlotte Tillbury Legendary Brows Tinted Eyebrow Gel- een wenkbrauwgel met neutrale tinten

Deze gel heeft een heel dun topje dat echte, natuurlijke haren imiteert, waardoor je een spectaculair effect krijgt. Het accentueert de boog van de wenkbrauw op een natuurlijke manier, zodat het de juiste vorm krijgt. Je kan dit product alleen in neutrale tinten krijgen die perfect zullen passen bij de natuurlijke eigenschappen van je gezicht. Charlotte Tillbury stijlt de wenkbrauwharen niet alleen, maar zorgt ook nog eens goed voor ze. Een van de ingrediënten van de gel bestaat uit verzachtende middelen die de elasticiteit en glans van de haartjes een boost geven. De toevoeging van was zorgt ervoor dat de haartjes de hele dag lang goed blijven zitten en houdt ze ontzettend glad. De vitamine E in het product revitaliseert de boog van de wenkbrauwen en zorgt voor een maximaal volume en dikte. Hier zal je geen mogelijk schadelijke ingrediënten vinden. De gel is uitgerust met een precieze borstel waarmee je de wenkbrauwen gelijkmatig kunt bedekken en eventuele gaten of plekjes maskeren. De comfortabele applicator kan zelfs de kleinste babyhaartjes bedekken. Het geheim tot prachtige resultaten is het gebruiken van korte, snelle bewegingen- kam de haartjes omhoog, waarmee je de juiste vorm zult creëren en zo het resultaat krijgt waar je altijd al van droomde. Wij raden aan om in dit product te investeren als je graag fantastische en natuurlijke wenkbrauwen wilt krijgen.