De nieuwe Dolce & Gabbana collectie, Rosa Look 2016

De nieuwe Dolce & Gabbana collectie, Rosa Look 2016 zijn cosmetica die elke vrouw helpen een elegante en romantische make-up te creëren. We vinden in deze lijn o.a. lippenstift, bluser, oogschaduw, oogpotlood, lip liner en nagellak. Alle cosmetica hebben tinten roze en beide; met kleine uitzonderingen zoals groene nagellak.

Dolce Matte Lipstick In Rose geeft een mooie kleur en hydrateert de lippen en maakt ze glad en zacht. Direct na de eerste keer aanbrengen brengt de cosmetica een mooie en intense kleur en is dankzij de crčmige textuur gemakkelijk aan te brengen op de lippen. De vorm van de lippenstift is gecreëerd om perfect bij de lip lijn te passen en de lippen in één beweging met kleur te bedekken. Voor het aanbrengen moet de lipcontour worden omgetrokken met Dolce & Gabbana Precision Lipliner en alleen daarna ingevuld met lippenstift. Zowel de lippenstift als de lipliner zijn beschikbaar in verschillende kleuren beige, roze, bruin en rood.

Dolce%Gabbana Smooth Eye Colour Quad is een andere cosmetica van de lente collectie. Ze zijn zeer gepigmenteerd en geven een matte of glimmende afwerking. Interessant is dat ze zowel nat als droog kunnen worden gebruikt. Oogschaduw van Dolce & Gabbana blijft tot 8 uur zitten, verzameld zich niet in de ooghoeken en valt niet uit. In de winkel zijn 16 kleuren beschikbaar in gouden compact doosjes met een spiegel en applicator. Met deze oogschaduw kan een klassieke en subtiele make-up worden gecreëerd of sterke smokey eyes.

Dolce & GabbanaDolce&Gabbana Intense Khol Eye Crayon maakt de oogmake-up vol. Het is erg zacht en is daardoor gemakkelijk te verdelen over de huid. Het bevat geen geur en veroorzaakt geen huidirritaties, dus het kan gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid rond de ogen. Het is beschikbaar in een paar kleuren: wit, blauw, bruin, grijs en zwart.Dolce&Gabbana biedt ook Intenseyes Black Intensity Mascara. Deze cosmetica geeft het effect van valse wimper, krult en verdikt de wimpers en kamt ze. Het aanbrengen van dit product moet worden gedaan in een zigzag beweging, beginnend bij de basis en eindigend bij de uiteinden. Voor de wimpers op het onderste ooglid gebruik je de top van de borstel. De mascara klontert de wimpers niet aan elkaar en veegt of valt niet uit.

Dolce&Gabbana Luminous Cheek Colour blusher geeft de make-up een subtiele afwerking. Het maakt het gezicht stralend, fris en werkt verjongend. Kleine glimmende deeltjes geven een oplichtend en jong effect aan de huid. De cosmetica is beschikbaar in 13 kleuren van roze, bruin en rood. De blusher moet net onder de jukbeenderen worden aangebracht in minimale hoeveelheid. Voor het aanbrengen gebruik je een kleine kwast en spiegel die aan het product vast zit.

In de Rosa Look 2016 lijn vinden we ook Dolce&Gabbana Intense Nail Lacquer. In de winkels zijn 41 kleuren beschikbaar in beige, roze, rood, paars, groen en blauw! Ze bedekken de nagel grondig en vegen niet uit, vormen geen belletjes of vlekken. Ze blijven zeer lang zitten, breken niet en zijn bestand tegen beschadiging. Sommige Dolce & Gabbana nagellakken bevatten glitters, wat nog een extra glimmend effect aan de nagels geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *